Nieuwe indelingen LMC caravans

kampeerzaken.nlDe Duitse caravan- en camperproducent LMC gaat komend seizoen een aantal nieuwe indelingen introduceren bij de caravans van modeljaar 2013.

 

Bij de caravans komen er niet alleen modellen met een loungezit en kopkeuken, maar ook modellen met dwars geplaatste enkele bedden.


 

De nieuwe LMC Musica 580D heeft achterin een vast bed en natte cel, in het midden een loungezit en voorin een grote keuken. Er zijn weliswaar wat kanttekeningen op het gebied van stahoogte bij de keuken en de belading, die zich wat verder uit met midden bevindt, maar niettemin is het een indeling die wel een heel sfeervol geheel vormt.

 

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl

 

kampeerzaken.nlDe nieuwe LMC Musica 500E lijkt een vrij gebruikelijke indeling te hebben, met uitzondering van de bedden voorin. Deze enkele bedden staan namelijk overdwars. Om het achterste bed bereikbaar te maken kan het bed ervoor een stukje worden weggeschoven.

 

Dit zal bij een eventueel nachtelijk gebruik van het toilet natuurlijk wel een uitdaging geven omdat er dan een bed moet worden ingeschoven terwijl er iemand op slaapt. Niettemin toch een heel interessante indeling. 

 

Van zowel deze caravan als de LMC Musica 580D volgt op Caravans.net later een uitgebreid nieuwsartikel.

 

kampeerzaken.nl kampeerzaken.nl

 

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel