Nieuwe indelingen voor Caravelair Alba en Anteres Style

Caravelair Alba 2020

Nieuwe indelingen voor Caravelair Alba

De Caravelair Alba, de instapserie die vorig modeljaar op de markt kwam, blijkt een groot succes te zijn. Caravelair breidt de serie in seizoen 2020 daarom uit met nieuwe indelingen en uitrustingspakketten.

Ook bij de Antares Style zien we een nieuwe indeling terwijl de luxere Artica-serie op diverse punten wordt verfraaid en verbeterd.

Alba

Caravelair Alba Vorig seizoen kwam de nieuwe Alba-serie uit met de indelingen 390 en 426. Komend seizoen zijn er met de komst van de nieuwe Alba 400 en 466 vier indelingen binnen deze serie beschikbaar. Door de toevoeging van de nieuwe indelingen hebben kopers voortaan de keus uit twee compacte gezinswagens en twee caravans voor stellen.

Alba 400

De Alba 400 heeft een indeling zoals we wel vaker zien bij Caravelair. Achterin zien we een eindkeuken met direct daarnaast de toiletruimte. Voorin de caravan bevindt zich het vaste tweepersoonsbed, dat dwars is geplaatst. Door deze compacte opstelling is er in het midden van de caravan plaats voor een treinzit langs de linkerzijde en een hangkast en extra bergkast aan de rechterzijde.

Alba 466

De Alba 466 is een typische gezinscaravan. Aan de achterzijde van de caravan bevindt zich namelijk een stapelbed. Ook hier zien we voorin een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed. Aan de rechterzijde bevindt zich de keuken, daar tegenover bevindt zich de middendinette.

Uitrustingspakketten

Ook kopers van een instapmodel willen wel eens een completere uitrusting. Om die kopers tegemoet te komen, zijn er voor de Caravelair Alba voortaan twee extra uitrustingspakketten.

Travel Plus Pakket

Wie voor het Travel Plus Pakket kiest, krijgt op de Caravelair Alba een AKS 3004 stabilisator, schokbrekers, een serviceluik van 75 x 30 cm alsmede een reservewiel en reservewielhouder in de disselbak.

Pack Ambition

Daarbij kan ook nog het Pack Ambition worden besteld. Dat bestaat uit een 5 liter Truma Therme warmwatervoorziening, een handdouche, een Midi Heki-dakluik van 70 x 50 cm, een hordeur, een vaste watertank van 30 liter en 3 LED leeslampjes.

Antares Style

Caravelair Antares Style 2020De Antares Style is al vele jaren een van de succesvolste modellen van Caravelair en zien we dus ook in modeljaar 2020 terug in het programma van de Franse caravanbouwer. Komend seizoen hebben kopers in de Antares Style-serie keus uit zes indelingen in diverse afmetingen. Er zijn indelingen met tweepersoonsbedden, enkele bedden, een eilandbed en stapelbedden.

Antares Style 410

Nieuw in deze serie is de Antares Style 410, een compacte caravan met een eindkeuken met direct daarnaast een treinzit. Voorin de caravan vinden we een in de lengte geplaatst tweepersoonsbed met daarnaast de toiletruimte. De open ruimte bij het voeteneinde vergemakkelijkt de in- en uitstap.

Artica

Caravelair Artica 2020De Artica-serie is het meest luxe caravanmodel van Caravelair. Deze wordt in modeljaar 2020 op diverse punt verfraaid en verbeterd. Het exterieur wordt opgewaardeerd met in taupe gespoten zijwanden en donkergrijze skirts. Ook de optionele afdekking voor de dissel is dan donkergrijs. De Caravelair Artica wordt voortaan standaard voorzien van een hordeur, het interieur wordt uitgerust me het Ambiance lighting pakket. Komend modeljaar bestaat de Artica-serie uit drie indelingen: de 465 (rondzit achter, middenkeuken en tweepersoonsbed voorin naast de toiletruimte), de 492 (twee enkele bedden), en de 490 (rondzit achter en eilandbed aan de voorzijde).

Prijzen

Kenmerkend voor Caravelair is de scherpe prijsstelling. Zo is de Alba, de basisserie van Caravelair, al verkrijgbaar vanaf € 12.695,-. De Antares Style begint bij € 16.195,- terwijl de prijzen voor de Artica bij € 20.960,- beginnen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel