Nieuwe instapserie bij de LMC caravans

LMC Sassino caravan

Sassino, nieuwe instapserie bij de LMC caravans

Vorige week presenteerde LMC in Sassenberg haar modellenprogramma 2020 aan de internationale pers en dealers.

Het meest opvallende nieuwtje bij de caravans is de komst van een nieuwe instapserie. Met de nieuwe Sassino-serie gaat LMC ook een stap in het lagere prijssegment zetten.

Het caravanprogramma van LMC omvat komend modeljaar maar liefst 30 verschillende indelingen. Daarvan zijn er vijf geheel nieuw. Deze indelingen zijn verdeeld over vijf series:

Sassino

De Sassino is het nieuwe instapmodel van LMC. De fabriek uit Sassenberg brengt in deze serie vooralsnog slechts twee indelingen uit, de 460 E en de 470 K. Met een totale lengte van 6,76 meter biedt de Sassino 460 E vier slaapplaatsen. Twee daarvan in enkele bedden, de andere twee kun je realiseren door de zitgroep om te bouwen. De Sassino 470 K heeft een lengte van 7,18 meter en beschikt over maximaal zes slaapplaatsen. Twee hiervan middels een uittrekbaar tweepersoonsbed, nog twee zijn er in het stapelbed en de andere twee door middel van het ombouwen van de zitgroep.

Style

De LMC Style is leverbaar in totaal negen indelingsvarianten, de lengte varieert van 6,33 tot 8,05 meter. Er zijn verschillende indelingen met stapelbedden, vaste bedden en enkele bedden. Zo biedt de Style voor iedereen wel een passende indeling.

Style Lift

De Style Lift is nieuw in het programma van LMC. Deze is iets hoger uitgevoerd en biedt daardoor ook ruimte voor een hefbed. Hiermee kun je op een relatief geringe opbouwlengte een groot aantal slaapplaatsen realiseren.

Vivo en Musica

De Vivo en Musica zijn de (hogere) middenklassers van LMC. Ze hebben een totale lengte van 7,27 tot 9,48 meter (Vivo) en 6,71 tot 8,08 meter De Vivo kenmerkt zich door het frisse, lichte interieur en biedt in totaal negen indelingen. De Musica is een moderne klassieker waarin veel comfort en hoogwaardige apparatuur is opgenomen. De Musica is momenteel verkrijgbaar in acht succesvolle lay-outs. Nieuw in dit modeljaar zijn de indelingen 520 E, 542 E en de indelingen met kinderbed 520 K en 520 E.

Like dit artikel
Tweet dit artikel