Nieuwe instapserie bij Sterckeman

Sterckeman Easy 2019

Nieuwe instapserie bij Sterckeman

Ook voor komend seizoen heeft de Franse caravanproducent Sterckeman weer het nodige nieuws te melden op gebied van design en indelingen.

Er zijn niet alleen de nodige wijzigingen bij de indelingen, bij de Starlett is er namelijk ook sprake van een behoorlijke kwaliteitsverbetering. Bovendien introduceert Sterckeman in de vorm van de Easy een geheel nieuwe instapserie.

Easy

Die nieuwe instapmodellen zijn uiteraard ook het grootste nieuws bij Sterckeman. De Easy, zoals deze nieuwe serie heet, is leverbaar in twee compacte indelingen. Sterckeman heeft hier gekozen voor een indeling voor twee personen en voor een compacte familie-indeling.

Je kunt de nieuwe Sterckeman Easy herkennen aan een front dat gelijk is aan dat van de Starlett-serie, maar dan met een nieuwe bumper en graphics. Deze nieuwe caravans vormen volgens Sterckeman een uitstekende basis voor kampeerders die een lichtgewicht caravan zoeken.

Starlett

De Starlett krijgt komend seizoen een modernere opbouw. Het nieuw front van de Starlett is afgeleid van de vorig seizoen geïntroduceerde Evolution). Voorts heeft ook de Starlett een nieuwe bumper en nieuwe buitendecoratie. De grootste vernieuwing is echter niet direct te zien. De Starlett krijgt komend seizoen namelijk een opbouw waarbij het gebruik van hout zoveel mogelijk wordt vermeden.

Ook in het interieur zijn er wat wijzigingen. Zo krijgen de familiemodellen met stapelbed voortaan dezelfde interieurkleur als de andere wagens. Er is ook een nieuwe indeling: de Starlett 395 CP. Deze indeling heeft het bed voorin naast de toiletruimte. Achterin staat de keuken naast een treinzit groep.

Starlett Comfort

Ook de Starlett Comfort krijgt dezelfde vernieuwingen als de Starlett maar krijgt bovendien het volledige front van de Evolution. De Starlett Comfort caravans zijn standaard voorzien van een polyester dak en zijwanden, luxe stoffering, extra flexibele spotjes, een AKS 3004 stabilisator, een groot serviceluik, een groot dakluik, schokbrekers, een afvalwatertank en een 5 liter warmwaterboiler.

Evolution

Ook de Evolution, het topmodel dat vorig seizoen werd geïntroduceerd, is op diverse punten vernieuwd en verbeterd. Zo zijn de graphics aan de buitenzijde aangepast en heeft Sterckeman ook het interieur op diverse punten aangepakt. Verder de Sterckeman Evolution-serie standaard de XLFreeze-koelkast met een inhoud van 150 liter.

De Evolution serie zal in modeljaar 2019 bestaan uit 3 indelingen: de 400 UL (met vast tweepersoonsbed), de 450 LJ (met enkele bedden) en de nieuwe 465 CP (met vast bed en toilet aan de voorzijde en achterin een rondzit).

Like dit artikel
Tweet dit artikel