Een nieuw caravanmerk: Ixus Caravans

kampeerzaken.nlMet ingang van seizoen 2009 seizoen zal de caravanmarkt in Nederland een merk rijker zijn: Ixus caravans.
Deze Ixus caravans worden gebouwd in de nieuwe fabriek van Capron in Duitsland, waar ook de caravans en campers van Carado en Sunlight gebouwd worden. De gloednieuwe machines en assemblagelijnen maken het ook hier mogelijk om de Ixus caravans op een overeenkomstig hoog kwaliteitsniveau te bouwen. De fabrikant beschikt daarbij over alle kennis en ervaring van de Hymer Groep, waartoe de Capron fabriek behoort.
 kampeerzaken.nlIxus heeft als doelgroep kampeerders die een eigentijdse caravan willen, met een hoogwaardige kwaliteit maar tegen een vriendelijke prijs. Ze zijn daarom voorzien van een hoge standaarduitrusting en met een uniek, eigenzinnig karakter.
De gladde aluminium buitenbeplating met de goud/bruine striping maakt de caravan een opvallende verschijning op de weg. De achterbumper met grote lichtclusters geven de caravan een sportief tintje.
kampeerzaken.nlDe Ixus caravans zijn leverbaar in acht verschillende indelingen van tweepersoons eindkeuken tot vijfpersoons gezinscaravan. Behalve de tweepersoons eindkeuken (Ixus 380) zijn alle caravans voorzien van een vast bed.
De Ixus 430, 450 en 470 zijn allen vierpersoons caravans waarbij afhankelijk van de wensen de indeling en grootte varieert.
De vijfpersoons caravans heten Ixus 480 en 490, en zijn beiden uitgerust met stapelbedden voor de kinderen, een vast bed voor de ouders en een treinzit die om te bouwen is tot eenpersoonsbed.
kampeerzaken.nlDe 520 heeft twee aparte bedden van royale afmetingen en een ruime rondzit die tot tweepersoonsbed is om te bouwen. De 530 is een caravan met een groot slaapvertrek en aan de voorzijde een ruime rondzit. Het interieur laat twee kleuren hout zien, en de matrassen zijn voorzien van binnenvering.
Standaard zijn de caravans van Ixus onder anderen voorzien van rondverwarming met winterventilatie, warmwater systeem, elektrisch toilet, afzuigkap, 104 liter koelkast met 10 liter vriesvak, een groot dakluik en 45 liter vaste watertank. Verder zijn de Ixus caravans standaard uitgerust met een stabilisator en schokbrekers.
kampeerzaken.nlDe prijzen van Ixus caravans variëren van € 14.295,- voor de Ixus 380 tot € 17.695,- voor de Ixus 530.
Meer info tzt op www.ixuscaravans.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel