Nieuwe kampeerstoelen van Coleman

kampeerstoelen van Coleman seizoen 2022

Nieuwe kampeerstoelen van Coleman

Coleman heeft niet alleen een reputatie op te houden op het gebied van tenten en slaapzakken. Ook de campingmeubelen van Coleman staan goed bekend.

De kampeerstoelen van Coleman combineren over het algemeen een prima zitcomfort en functionaliteit met de bekende Coleman kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Dat geldt ook voor de nieuwe kampeerstoelen die Coleman in seizoen 2022 aan het assortiment toevoegt.

Coleman breidt het assortiment in voorjaar 2022 uit met maar liefst vier verschillende modellen, die Coleman zelf omschrijft als ‘stabiele, ergonomische stoelen’ waarmee men zich, waar dan ook, ‘altijd thuis voelt’.

Quad Chair

Coleman Quad ChairDe Coleman Quad Chair is de ideale kampeerstoel voor mensen die over niet al te veel bagageruimte beschikken. De Quad Chair is namelijk heel compact op te vouwen. Bovendien wordt hij standaard geleverd met een handig foedraal met schouderriem, zodat je hem makkelijk overal mee naar toe kunt nemen. Evengoed ontbreekt het bij de Quad Chair niet aan gebruiksmogelijkheden. Hij heeft bijvoorbeeld in hoogte verstelbare armleuningen, die ook nog eens van een bekerhouder zijn voorzien. Slim zijn ook de gaten in de kunststof poten, zodat je de stoelen met pennen in de grond vast kunt zetten om te voorkomen dat ze wegwaaien. In tegenstelling tot de goedkopere stoelen van deze soort heeft de Coleman Quad Chair een behoorlijk stabiele constructie. De adviesprijs van de Coleman Quad Chair Grey bedraagt € 34,99

Deck Chair

Coleman Deck Chair Steel BlackDe rugleuning van de ‘Deck Chair Steel Black’, zoals deze stoel voluit heet, heeft een gewelfde vorm en heeft een padding. Ook de armleuningen zijn met een padding uitgevoerd. Daardoor zit je in deze zogenaamde regisseursstoel nog comfortabeler. Hij is uitgevoerd in zwart en heeft een 600D polyester bekleding, terwijl het frame van stevig en duurzaam roestvrijstaal is vervaardigd. Dankzij de twee draagriemen kun je deze stoel makkelijk meenemen. De Deck Chair Steel Black heeft een adviesprijs van € 49,99.

5 Position Padded Steel Chair

5 Position Padded Steel ChairHet is niet de eenvoudigste naam voor een kampeerstoel, de ‘5 Position Padded Steel Chair’, al klinkt het in het Engels een stuk beter dan het ‘5 standen gewatteerde stoel’. Maar Coleman geeft hiermee wel de voornaamste eigenschappen van deze stoel mee aan. Je kunt hem, zoals de naam al zegt, namelijk in vijf standen verstellen (inclusief ligfunctie). Verder heeft de hoge rugleuning een comfortabele padding en voor het frame maakt Coleman gebruik van roestvrijstaal. Om het comfort te verhogen heeft de rugleuning ook een hoofdsteun. Ook deze stoel is voorzien van een handige bekerhouder. Bovendien wordt hij met een handige draagtas geleverd. Deze stoel heeft een adviesprijs van € 99,99.

Recliner Chair

Coleman Recliner ChairBij de Recliner Chair van Coleman staat alles in het teken van zitcomfort. De rugleuning van de nieuwe Recliner Chair is verstelbaar in maar liefst acht standen. Ook is de leuning, evenals de zitting, voorzien van een comfortabele padding waardoor hij naast goede ondersteuning ook een hoogstaand zitcomfort biedt. Net als de andere kampeerstoelen levert Coleman ook bij de Recliner Chair, die in de kleur ‘Grey Steel’ verkrijgbaar is, een praktische draagtas. De Coleman Recliner Chair heeft een adviesprijs van € 89,99.

Like dit artikel
Tweet dit artikel