Nieuwe Laika M Edition halfintegraal camper

Laika M Edition camper

Nieuwe Laika M Edition camper

Ook Laika, het Italiaanse premiummerk van de Erwin Hymer Group, bouwt al een tijdje campers op basis van de Mercedes Sprinter. Dat geldt ook voor de nieuwe Laika M Edition camper, die de Mercedes Sprinter 311 CDI als basisvoertuig heeft.

Op een lengte van net geen zeven meter combineert de nieuwe M Edition de rijervaring van Mercedes met Laika’s expertise op het gebied van interieurontwerp en materiaalonderzoek. De nieuwe Laika M Edition viert zijn première op de CMT Stuttgart.

Interieur

Laika M Edition camper indelingDe meubelen en de wanden zijn afgewerkt in elegant “Italiaanse notenhouten”. Zij doen denken aan de traditie van de Toscaanse ambachtelijke meubelfabrieken. Het hoogwaardige laminaatblad van de keuken en tafel, anti-vingerafdruk en krasbestendig, voegt nog extra klasse aan het woongedeelte toe. In het slaapgedeelte zorgen de enkele bedden met lattenbodem en de dikke comfortmatrassen voor een optimale nachtrust. Optioneel is er ook een tweepersoonsbed verkrijgbaar. De dinette kan worden omgebouwd tot een eenpersoonsbed.

Perfectie tot in de details

Laika laat als premiummerk geen enkel detail aan het toeval over bij de M Edition. Zo zien we bij deze nieuwe halfintegraal camper hoogwaardige ramen met zilverkleurige polyurethaan frames en elegante jaloezieën en horren. De nieuwe graphics aan de buitenkant geven de M Edition een aantrekkelijke en eigentijdse uitstraling, die goed samengaat met het elegante interieur.

Ook voor winterse omstandigheden

De Laika M Edition is ook uitstekend geschikt om bij winterse omstandigheden te gebruiken. De wanden, vloer en dak zijn geïsoleerd met geëxtrudeerd polystyreenhardschuim (XPS). Het dak is gecoat met hagelbestendig glasvezel, evenals de ondervloer van het woongedeelte. De garage is maar liefst 218 x 122 x 107 cm groot en is eveneens verwarmd en geïsoleerd. Je kunt hem eenvoudig openen en sluiten met de “Easy Lock” sloten.

Like dit artikel
Tweet dit artikel