Nieuwe lichtgewicht schommelstoelen van GCI Outdoor

GCI Outdoor Compack Rocker

Nieuwe lichtgewicht schommelstoelen van GCI Outdoor

Het kampeerseizoen 2021 zit er wat de producenten betreft al bijna op, er komt steeds meer nieuws over de producten voor seizoen 2022 binnen. Niet alleen wat betreft de kampeermiddelen maar ook over alle mogelijke accessoires.

GCI Outdoor, een Amerikaanse producent van outdoor- en kampeerartikelen, introduceert bijvoorbeeld een nieuwe serie lichtgewicht schommelstoelen. Deze Compack Rocker stoelen hebben een geheel nieuwe ‘Torsion Rocking Technology’ en zullen komend voorjaar op de markt komen.

Jeff Polke, medeoprichter van GCI Outdoor: “Ons engineeringteam heeft hard gewerkt aan de ontwikkeling van onze lijn schommelstoelen. Het is opwindend om te zien hoe dat werk zich nu ontwikkel in onze gepatenteerde Torsion Rocking Technology.

Compack Rocker

Het nieuwe assortiment voor seizoen 2022 begint met de ComPack Rocker. Deze is dus voorzien van de Torsion Rocking Technology waarvoor patent is aangevraagd en een soepel, ontspannend schommeleffect creëert. De stoel wordt opgebouwd met behulp van shockcord, is gemakkelijk op te zetten en af te breken en past in een kleine, stevige hoes met een draagriem. De ComPak Rocker heeft een rugleuning van gaas voor optimale ventilatie en terwijl de zitting en hoofdsteun zijn gewatteerd voor extra comfort.

Freestyle Rocker XL

De grotere Freestyle Rocker XL, die is gebaseerd op de klassieke Freestyle Rocker is uitgerust met de  gepatenteerde Spring-Action Rocking Technology en heeft een breder en steviger frame. Deze heavy-duty rocker heeft een gewichtscapaciteit van 185 kilo. Hij is uitgerust met de gepatenteerde Eazy-Fold Technologie. Daardoor is de Freestyle Rocker XL gemakkelijk uit en in te klappen. Ook heeft hij een handvat om het vervoer te vergemakkelijken. Ook deze stoel heeft een rugleuning van netstof en verder ook een bekerhouder en een telefoonvak. De Freestyle Rocker (XL) is ook leverbaar met een bijzettafeltje.

Legz Up Lounger

Het houdt niet op met de ingewikkelde namen. GCI Outdoor introduceerde de Legz Up Technology voor het eerst werd geïntroduceerd als onderdeel van de Freeform Zero Gravity Lounger. Dankzij een ingebouwde beensteun kunnen mensen de Legz Up Lounger heel eenvoudig omzetten instellen voor ‘benen omhoog’ of ‘benen omlaag’. De rugleuning van de Legz Up Lounger is van gaas en is instelbaar vier standen zet voor een nog meer ontspannende ervaring. Ook heeft de stoel een hoofdkussen, bekerhouder, telefoonvakje en rugzakriemen om hem gemakkelijk mee te nemen.

Slim-Fold Table

De Slim-Fold Table heeft een blad van ongeveer 60 x 135 cm en een hoogte van 68 cm. Daardoor biedt de Slim-Fold Table gemakkelijk plaats aan 4 tot 5 personen. Door het slimme ontwerp kan, als de volledige ruimte niet nodig is, de helft van de tafel opgevouwen blijven. Het lichte maar duurzame hittebestendige aluminium tafelblad heeft een draagvermogen van meer dan 55 kg. De Slim-Fold tafel kan snel worden opgevouwen en gemakkelijk worden vervoerd met de meegeleverde draaggrepen. Er is ook een Slim-Fold Table XL met een blad van 75 x 150 cm.

Like dit artikel
Tweet dit artikel