Nieuwe LMC Videro-serie met Japandi-interieur moet de Vivo en Musica vervangen

LMC Videro caravan

LMC Videro-serie met Japandi-interieur moet de Vivo en Musica vervangen

LMC neemt bij de caravans binnenkort afscheid van zowel de Musica als de Vivo-caravans. Maar er komt met ingang van modeljaar 2024 ook een geheel nieuwe serie caravans bij LMC.

Dat is de nieuwe LMC Videro-serie, die net als de eerder geïntroduceerde Tandero-serie dankzij zijn unieke Japandi-stijl een frisse wind in de caravanwereld moet brengen. Hij zal vooralsnog in vijf indelingen verkrijgbaar zijn.

De kunst van Japandi

De Japandi-stijl, een samensmelting van Japanse minimalisme en Scandinavische functionaliteit, is de laatste jaren een trend in de interieurwereld. LMC heeft deze stijl omarmd in de Videro serie, wat resulteert in een caravan die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is. Het interieurontwerp is een harmonieuze mix van ronde en hoekige vormen, gecombineerd met subtiele, indirecte verlichting. Het resultaat is naar eigen zeggen een rustgevende, uitnodigende ruimte die je uitnodigt om te ontspannen en te genieten van je kampeerervaring.

Comfortabele kampeerervaring

De LMC Videro-caravans zijn 2,32 meter breed en aerodynamisch ontworpen, met opvallende externe kenmerken die hun moderne esthetiek benadrukken. Ze zijn uitgerust met een reeks standaardvoorzieningen die ontworpen zijn om je kampeerervaring zo comfortabel mogelijk te maken. Deze omvatten onder anderen een Truma Combi-verwarming, polyester dak en zijwanden, voortentverlichting, een hordeur, stabilisatorsteunen en een 25-liter afvalwatertank. Deze functies, gecombineerd met de hoogwaardige constructie en het stijlvolle ontwerp, maken de Videro serie tot een aantrekkelijke keuze voor zowel beginnende als ervaren kampeerders.

Technologie die je thuis laat voelen

De LMC Videro serie is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitgerust met de nieuwste technologieën om je kampeerervaring naar een hoger niveau te tillen. Een van die technologieën is de LMC Home Box. Deze slimme technologie stelt je in staat om je caravan te monitoren en te bedienen, waar je ook bent. Van het controleren van de temperatuur tot het inschakelen van de verlichting, de Home Box maakt het gemakkelijk om je caravan te beheren, zelfs op afstand. En voor degenen die op zoek zijn naar nog meer luxe, is er de optie van een opklapbaar slaapdak, waardoor je kunt genieten van de sterrenhemel vanuit het comfort van je eigen bed.

Comfort op wielen

Bij het ontwerpen van de Videro serie heeft LMC veel aandacht besteed aan het comfort van de kampeerders. De slaapplaatsen zijn ontworpen met comfort in gedachten, met schotelveren en nieuwe, dikkere Visko-schuim matrassen die zorgen voor een goede nachtrust. De keuken is uitgerust met een hybride kookplaat en een nieuw ontwikkelde 140-liter compressor koelkast, waardoor je de vrijheid hebt om je favoriete maaltijden te bereiden, zelfs als je onderweg bent. De zitgroep kan worden aangepast voor verschillende zitconfiguraties, waardoor je de ruimte kunt aanpassen aan je behoeften.

Vijf indelingen

Omdat de Videro-serie twee andere series moet vervangen, trapt LMC af met vijf indelingen, welke aan veel behoeften zullen voldoen. Dit zijn de 450 D, 510 E, 530 K, 580 D, en 580 K. De eerste vier indelingen zullen bekend in de oren klinken, deze waren namelijk ook al bij de LMC Style, Vivo en/of Tandero verkrijgbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel