Nieuwe locatie voor Kampeerbelevenis Noord-Holland

Isabella

De voortenten van Isabella zijn verkrijgbaar bij Mijts

HEERHUGOWAARD – Kampeerbelevenis Noord-Holland verhuist. De komende editie vindt plaats van 15 en 16 maart 2014 op de Caravanboulevard in Heerhugowaard.

Kampeerbelevenis Noord-Holland vond voor het eerst plaats in de Karsten Travelstore in Zwaag. Ruimtegebrek is de reden dat de kampeerbeurs en Karsten Travelstore samen uitwijken naar een nieuwe locatie.

De nieuwe locatie heeft zo zijn voordelen. Op de Caravanboulevard in Heerhugowaard zijn al vier winkels gevestigd. Je vindt er Pauw Recreatie, dealer van de caravanmerken Fendt, Adria, Eriba en Kabe en de vouwwagenmerken Trigano en Cabanon. Verder heeft Pauw Recreatie een outdoorshop en een kampeersupermarkt.

Bij Frans Stokman BV vind je Caravelair, Wilk en Challenger campers. De Vries Caravans is dealer van Dethleffs, TEC, Sunlight caravans en Jamet vouwwagens. Voor Bürstner, Hobby, Kip en Knaus kun je terecht bij Mijts Caravans en Campers.

De Caravanboulevard ligt aan de Pascalstraat op industrieterrein De Zandhorst in Heerhugowaard, Noord-Holland. Alle bedrijven liggen onderling op loopafstand.

Over Kampeerbelevenis

Kampeerbelevenis is een kampeershow waar je alles kunt vinden voor je vakantie. Het initiatief bestaat vijf jaar en heeft drie edities: in het najaar is dat Kampeerbelevenis Brabant bij Bax Totaalrecreatie in Bergeijk, in het voorjaar zijn dat Kampeerbelevenis Zuid-Holland bij Campolife in Heinenoord en Kampeerbelevenis Noord-Holland op de Caravanboulevard in Heerhugowaard.

Like dit artikel
Tweet dit artikel