Nieuwe modellen Fendt en Hobby groots gepresenteerd bij Caravancentrum Waterland

Caravancentrum WaterlandPURMEREND – In de Noord-Hollandse stad Purmerend worden binnenkort de nieuwe caravanmodellen voor het jaar 2014 van de merken Fendt en Hobby op grootse wijze gepresenteerd.

Caravancentrum Waterland speelt hierbij een belangrijke rol door tien dagen lang zijn deuren open te zetten voor deze introductieshow. Mensen die langskomen kunnen veel primeurs verwachten.


Hobby Caravans heeft onder andere de DeLuxe Easy lichtgewicht als primeur. Dit lichtste model uit de nieuwe serie heeft een breedte van slechts 220 centimeter en is daardoor ook door kleinere auto’s te trekken. Ook Fendt heeft een aantal primeurs: zo is er de Tendenzaserie. Dit model caravan onderscheidt zich van de andere Fendt series in het uiterlijk van het interieur. De meubels hebben de look van geborsteld hout, in een combinatie van lichte en donkere tinten.

Waterland is tijdens de tiendaagse van 18 tot en met 27 oktober dagelijks (ook op zondagen) van ’s ochtends 10.00 tot ’s middags 17.00 uur geopend. Op vrijdagen kun je terecht tot 21.00 uur. Voltastraat 51, Purmerend.

Flyer introductieshow

Like dit artikel
Tweet dit artikel