Nieuwe outdoor- en campinglantaarns van Ledlenser

Ledlenser lantaarns lampen

Nieuwe outdoor- en campinglantaarns van Ledlenser

Ledlenser, het Duitse bedrijf dat in 1993 met minimale middelen werd opgericht en inmiddels meer dan 1.500 werknemers in dienst heeft, introduceert twee nieuwe kampeer- en outdoorlantaarns.

Door de modernste technologie en het gebruik van hoogwaardige materialen staan de lampen en lantaarns van Ledlenser bekend om hun grote lichtopbrengst bij een laag gewicht en minimale afmetingen.

Toen Harald en Rainer Opolka hun bedrijfje in 1993 oprichtten, bestond hun werkruimte uit niet meer dan een garage. Daar hadden ze een oude Atari-computer, wat gereedschap en een startkapitaal van zo’n 1.000 Duitse Mark aan startkapitaal tot hun beschikking. Maar dankzij hard werken werd hun droom werkelijkheid en groeide Ledlenser uit tot een groot succes. Ledlenser is nu een internationaal bekende producent van hoogwaardige zaklampen en hoofdlampen.

Ledlenser ML4

Ledlenser ML4De Ledlenser ML4 is een ultracompacte outdoorlantaarn, waarmee je overal goede verlichting hebt. De Ledlenser ML4 maakt gebruik van de modernste micro-prism-technologie voor een efficiënte, niet-verblindende en doelgerichte verlichting van de omgeving. De energie wordt geleverd door de meegeleverde accu of door een AA-alkaline-batterij. Door de karabijnsluiting heeft de lamp flexibele gebruiks- en bevestigingsmogelijkheden. De lamp is 97 mm hoog, heeft een diameter van 31 mm en weegt 139 gram.

Ledlenser ML6 Warm Light Edition

Ledlenser ML6 Warm Light EditionDe kleur van het licht is in hoge mate bepalend voor de sfeer van de verlichting. Daarom koos Ledlenser voor de ML6 Warm Light voor een warme lichtkleur. Deze biedt zeer aangenaam warm licht voor een gezellige sfeer. Ook de ML6-lantaarn heeft de moderne micro-prism-technologie. Bovendien biedt de lantaarn een powerbankfunctie. Daardoor kun je in noodgevallen er ook je mobiele telefoon mee opladen. De Ledlenser ML6 is voorzien van flexibele bevestigingsmogelijkheden in de vorm van twee ophanghaken, een afneembare voet en een magneet. De lamp is 178 mm hoog, heeft een diameter van 37 mm en een gewicht van 175 gram.

Like dit artikel
Tweet dit artikel