Nieuwe outdoorbeurs: Out&Out Testival

Nieuwe outdoorbeurs: Out&Out Testival

Nieuwe outdoorbeurs: Out&Out Testival

Het duurt nog even, maar in de zomer van 2021 zal de eerste editie van de Out&Out Testival beurs voor outdoorenthousiastelingen worden gehouden.

Het Out&Out Testival is een openlucht beurs voor outdoor vrijetijdsbesteding, van kamperen tot zeilen en van wandelen tot kitesurfen. De vierdaagse beurs staat gepland voor 22 juni en vindt plaats in de stad Barth aan de Oostzee. Het festival is onderverdeeld in vier thema’s: camping, avontuur, watersport en reizen.

Per thema aparte locatie

In tegenstelling tot andere beurzen zal het Out&Out Testival verdeeld zijn over vier locaties, welke door pendelbussen met elkaar verbonden worden. Elk van de vier thema’s heeft zijn eigen locatie.

Zo vind je in het themagebied “camping” exposanten met caravans, stacaravans, tenten, kampeeruitrusting, noem maar op. Het themagebied voor watersport ligt aan de Oostzee en bevat haast alle facetten van watersport. Denk hierbij aan zeilen, kanoën, kitzen, suppen, surfen of duiken. De motorcrossbaan in Barth is de locatie van het “avontuur” themagebied en staat compleet in teken van avontuurlijke reizen.

Ook lezingen en cursussen

Naast de exposanten, die hun nieuwe producten, innovaties en trends presenteren, zijn er op deze vakbeurs ook lezingen en cursussen. Zo is er op locatie een openluchtpodium waar lezingen worden gehouden. Deze gaan over alle aspecten van outdoor, reizen en avontuur.

Uitproberen staat centraal

Wat Out&Out Testival onderscheidt van andere vakbeurzen, is het feit dat het uitproberen van producten centraal staat. De beurs heet niet voor niets een “testival”. Het doel van de organisatie is om een meer toegankelijke beurs te organiseren. “Het doel is om in Barth een evenement op te zetten dat uniek is in zijn soort in Duitsland: met spannende inzichten in de huidige vrijetijds- en buitenwereld, maar vooral met plezier en actie tijdens het uitproberen ervan. Dit maakt dit evenement een magneet voor zowel toeristen als de lokale bevolking”.

Het Out&Out Testival wordt georganiseerd van 22 tot en met 25 juli 2021. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel