Nieuwe slaapmatten van Jack Wolfskin

slaapmatten van Jack Wolfskin

Nieuwe slaapmatten van Jack Wolfskin

Tijdens trektochten in de ongerepte natuur is een goede nachtrust net zo belangrijk als op de camping. Slaapcomfort is in beide gevallen dus erg belangrijk en vereist een goede slaapmat, die perfect op de omstandigheden is afgestemd en voldoende isolatie en ligcomfort biedt.

Jack Wolfskin biedt voor dit seizoen twee nieuwe modellen aan: de Trail Mat Air voor in de rugzak en de Cosy Rest ideaal is voor de kampeerder die er met de fiets of auto op uit gaat.

Trail Mat Air

Jack Wolfskin Trail Mat AirDe ultralichte Trail Mat Air is ideaal voor bergbeklimmers, langeafstandswandelaars of backpackers voor wie een laag gewicht en een kleine pakmaat een belangrijke rol spelen. Je kunt de slaapmat klein opbergen maar door de tweelaagse constructie biedt de Trail Mat Air volgens Jack Wolfskin nog steeds een hoog niveau qua ligcomfort. Bovendien “ritselt” de Trail Mat Air niet tijdens het slapen. De flexibele luchtkamerconstructie zorgt voor meer comfort en de 2 grote ventielen maken snel opblazen en inpakken mogelijk.

De Trail Mat Air, die is gemaakt van ‘Brushed Polyester 30D’, is 182 cm lang, 54 cm breed en 6,5 cm dik. Hij heeft een R-Waarde van 1,8. Opgerold is hij 22 cm lang en 10 cm dik. Hij weegt 490 gram en kost inclusief opbergtas en reparatieset € 119,95.

Cosy Rest

Jack Wolfskin Cosy RestDe Cosy Rest-slaapmat levert precies wat zijn naam belooft. Deze slaapmat is extra groot en extra comfortabel uitgevoerd. Daardoor is deze slaapmat volgens Jack Wolfskin ideaal voor iedereen die tijdens zijn kampeertrip net zo comfortabel wil slapen als in zijn eigen bed. Door de goede isolatie is hij geschikt voor gebruik tijdens drie seizoenen, en zorgt ook op koudere nachten voor een goede isolatie. Hij heeft een extra comfortabele, fluweelzachte bovenzijde en antislip onderzijde.

De Cosy Rest is gemaakt van ‘Stretchy Polyester 50D’, heeft een ‘Non Slip 75D onderzijde en weegt 1690 gram.  Hij is 196 cm lang, 64 cm breed en 6 cm dik. Opgerold meet hij 68 x 15 cm. De adviesprijs bedraagt € 129,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel