Nieuwe slaapzakken van Coleman

Nieuwe slaapzakken van Coleman

Nieuwe slaapzakken van Coleman

Producent van kampeerartikelen Coleman komt met drie nieuwe soorten slaapzakken. Een goede slaapzak is natuurlijk onmisbaar als je gaat kamperen. Met die wijsheid in het achterhoofd, ontwierp de producent verschillende nieuwe slaapzakken voor 2022.

De nieuwe slaapzakken hebben namen die verwijzen naar rustgevende planten: Lotus, Maranta en Monstera. Het reliëf van die planten zien we ook terug in de vormgeving van de slaapzakken.

Thermolock Zipper Baffle

Bij de drie nieuwe slaapzakken die Coleman introduceert, wordt gebruik gemaakt van een Thermolock Zipper Baffle. Daarmee vermindert de product warmteverlies via de rits. Dankzij de Zip Plow-technologie blijft er ook geen stof in de rits van de slaapzakken steken. Aan het eind van de kampeertrip berg je de slaapzak weer handig op in een op kleur afgestemde draagtas.

Lotus is een betaalbare zomerslaapzak

Coleman Lotus slaapzakMet de slaapzak Lotus wil Coleman een comfortabele slaapzak voor in de zomer op de markt brengen. De slaapzak is vervaardigd uit polyester en heeft een voering van geborsteld polyester, die voor wat extra comfort moet zorgen. Elke slaapzak uit de Lotus-lijn heeft een vulling van 200 gram per vierkante meter. Met de temperatuur van acht graden is de Lotus goed te gebruiken in de zomer.

Coleman brengt de Lotus in drie verschillende maten uit: S (165 x 65 centimeter), L (205 x 85 centimeter) en XL (220 x 100 centimeter). De adviesprijzen beginnen bij 35 euro voor de Lotus S, 45 euro voor de Lotus L en 55 euro voor de Lotus XL.

Extra comfortabale Maranta

Coleman Maranta slaapzakDe Maranta is gemaakt van polykatoen, wat duurzaamheid en comfort moet garanderen. De voering bestaat uit 100 procent katoenen flanel. Dit voelt zacht aan op de huid. Net als de Lotus bestaat de Maranta uit een vulling van 200 gram op een vierkante meter. Daardoor presteert de Maranta het best op een comfort temperatuur van 4 tot 8 graden Celsius.

Coleman heeft drie soorten formaten voor deze lijn ontwikkeld: de S (165 x 65 centimeter), L (205 x 85 centimeter) en XL (220 x 100 centimeter). De prijs van de Maranta is iets hoger dan die van de Lotus, met een adviesprijs van 60 euro voor de Maranta S, 80 euro voor de Maranta L en 90 euro voor de Maranta XL.

Monstera met uitneembare voering

Coleman Monstera slaapzakMet de Monstera zet Coleman in op een koude nachten buiten. Hij heeft een katoenen buitenzijde met een verwijderbare voering van katoenen flanel. Dankzij de dubbellaags isolatie van 2x 150 gram per vierkante meter aan de bovenkant en 1x 250 gram per vierkante meter aan de onderkant, zul je het niet koud krijgen. De Monstera houd je warm en biedt wat extra comfort.

Bijzonder aan de Montera is de Removable Liner-technologie. Daardoor kan de voering worden opengeritst om hem in de wasmachine te wassen. De formaten voor de Monstera zijn L (205 x 85 centimeter) en XL (220 x 100 centimeter). Het L-formaat zal zo’n 85 euro gaan kosten, terwijl XL-variant vanaf 110 euro beschikbaar zal zijn.

Like dit artikel
Tweet dit artikel