Nieuwe strategie LMC met betrekking tot indelingen en modellen

LMC Vivo model 2016

LMC caravans modeljaar 2016: eerst de indeling kiezen, dan het model

SASSENBERG – De Duitse camper- en caravanproducent heeft, nu de series van het voormalige TEC succesvol in het modellenpalet van LMC zijn geïntegreerd, besloten om de strategie met betrekking tot de diverse indelingen en modellen in modeljaar 2016 drastisch te wijzigen.

Voorheen koos de koper binnen een modellijn de best passende indeling. Dat gaat voortaan precies andersom.

Bij LMC kun je voortaan eerst de gewenste indeling uitzoeken, en daarna aan de hand van je wensen en budget bepalen welke model (Vivo, Musica of Maestro) daar het beste bij past.

Deze keuzevrijheid geldt voor het grootste deel van de indelingen. Enkele varianten kunnen vanwege constructieve redenen tot bepaalde modellen beperkt blijven. Ook met betrekking tot de stoffering heeft de koper alle keus. Er staan hem of haar zonder meerprijs maar liefst zes stofferingsvarianten ter beschikking.

Zowel de Vivo, Musica als Maestro worden in modeljaar 2016 uitgevoerd met de nieuwe Thetford kookplaat, zoals die vorig modeljaar ook al in de Musica werd gemonteerd. Ook zijn alle indelingen voorzien van de 140 liter Smart-Tower koelkast van Thetford. Verder zijn alle kabel- en ventilatiekokers in de bergruimtes zodanig geplaatst dat ze minder snel beschadigd kunnen worden. De Vivo, Musica als Maestro zijn komend bouwjaar voorts voorzien van de zelfstellende ALKO-AAA oplooprem.

De populaire Style serie wordt in modeljaar 2016 uitgebreid van 4 naar 6 indelingen. Klanten hebben daarmee ook bij de Style meer keus wat betreft de indelingen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel