Nieuwe tent van Quechua

Quechua brengt nieuwe tent op de markt: My Second Home.Quechua komt met een nieuwe tent: My Second Home. Na het succes van de 2 Seconds tent, heeft Quechua het kamperen opnieuw ontdekt en komt met een innoverend systeem dat het mogelijk maakt de tent op te zetten en op te vouwen in een recordtijd.

Bij de My Second Home-tent zijn de beugels van de 2 Seconds tent vervangen door opblaasbare bogen die in minder dan een minuut op te blazen zijn.Dankzij een systeem van modules kan de tent aan iedere behoefte worden aangepast. Ga je bijvoorbeeld met het hele gezin op vakantie of met vrienden, alleen met partner of helemaal alleen: voor iedere situatie en behoefte is een passende oplossing.

De verschillende modules zijn:

– een kamer (3 personen): € 349,90
– een kamer (3 personen) met de Illumin Fresh technologie (zonweerkaatsende stof, ventilatiegaten, ingebouwde verlichting): € 599,90
– een ‘living room’: € 549,90
– een living room met Illumin Fresh technologie: € 799,90

De tent is vanaf 30 maart 2013 beschikbaar in de Decathlon-winkels.

De tenten van Quecua worden ‘eco-vriendelijk’ geproduceerd. Zo maakt Quecha geen gebruik van grondstoffen die genetisch gemodificeerd zijn. Plantaardige materialen als katoen zijn pesticidenvrij en zonder kunstmest geproduceerd. Sinds 1997 ontwerpt Quechua producten bestemd voor trektochten, raid-trail, camping, Nordic ski en langlaufen.

Klik hier voor een filmpje van de My Second Home op Youtube.

Like dit artikel
Tweet dit artikel