Nieuwe tenten en luifels bij Active Leisure

kampeerzaken.nlOok Active Leisure introduceert dit voorjaar weer een aantal nieuwe tenten, namelijk de Calgary en de Icarus, alsmede een universele luifel.

 

Beide tenten zijn echte gezinstenten, waarvan de Calgary in 3 verschillende groottes wordt geleverd. Op het gebied van kleine lichtgewicht tenten zijn er bij Active Leisure, voor zover bij ons bekend, geen nieuwe modellen bij gekomen.


 

Active Leisure Calgary

kampeerzaken.nlDe Calgary serie is een ruime tunneltent, vervaardigd van een technisch katoen en leverbaar in 3 verschillende groottes, voor 4 tot 6 personen. De ruime leefruimte biedt voldoende plaats om te vertoeven bij slecht weer en de grote vensters zorgen voor optimaal licht inval.

 

Door het speciale raamluifeltje kunen de vensters ook bij slecht nog goed ventileren en houden ze de zon buiten. De grote meegeleverde aanritsbare luifel heeft aan weerzijde oprolbare zijkanten en biedt veel extra schaduw.

 

De grote binnentent van de Calgary 280 heeft één slaapcabine, die met een scheidingswandje kan worden opgedeeld in 2 slaapcabines. De Calgary 330 en 380 hebben beide 2 losse slaapcabines. Het inritsbare grondzeil is vervaardigd van waterdicht pvc, de aluminium boogstokken zorgen voor voldoende stabiliteit.

 

Active Leisure Icarus

kampeerzaken.nlDeze nieuwe tunneltent is vervaardigd van technisch katoen en is geschikt voor 4 personen. Het ruime leefgedeelte biedt voldoende plaats voor bagage, tafel en stoelen. De Icarus heeft maar liefst 3 ingangen, alle voorzien van grote ramen met mesh gedeelte.

 

Het voorpaneel is volledige uitritbaar, de speciale raamluifels houden het water buiten als u de tent bij slecht weer binnen wilt gaan. Net als bij de Cagary 280 is de ruime binnentent d.m.v. een scheidingswandje in 2 slaapcabines te delen. Het grondzeil is inritsbaar en vervaardigd van pvc, de boogstokken zijn van aluminium.

 

Universele luifel

kampeerzaken.nlDe universele luifel is leverbaar in verschillende maten zodat hij geschikt is voor alle Active Leisure tunneltenten. De zijwanden zijn oprolbaar. De luifel is vervaardigd van technisch katoen met 2 aluminium stokken.

 

(klik op de foto’s voor een vergroting/diashow)

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel