Drie nieuwe tenttrailers bij Aart Kok

kampeerzaken.nlAart Kok had op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2005 een plekje van 280 m². Inmiddels is het assortiment van Aart Kok dermate gegroeid dat er een stand van maar liefst 660m² is gereserveerd voor de komende editie van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.
Behalve de eerder besproken uitschuifbare bodem voor de Zambezi tenttrailer, al of niet met keukenblok, introduceert Aart Kok op de Kamper & Caravan Jaarbeurs 2008 maar liefst 3 nieuwe tenttrailers.
 
kampeerzaken.nlDe Kampala tenttrailer heeft een postmoderne uitstraling, gebaseerd op het uitklapsysteem van de Kariba met automatische voortent. Door de ronde vormen en de ovale ramen is de ruimtebeleving in deze tenttrailer compleet nieuw.
Ook de Kampala tenttrailer, die met of zonder kuipzeil opzetbaar is, kan door Aart Kok worden geleverd met de bekende loungebank.
kampeerzaken.nlDe nieuwe Zambezi River Lodge is een soft top variant op de Zambezi tenttrailer. Door de soft top is deze tenttrailer wat gunstiger in prijs dan de Zambezi met vast deksel, maar met behoud van de overbekende sportieve uitstraling van wagen en tent.
Nieuw is de keuzemogelijkheid van de voortent aan beide zijden, waarmee je in combinatie met kookeiland of uitschuifkeuken je eigen tenttrailer kunt construeren.
kampeerzaken.nlDe derde nieuwe tenttrailer is de Zambezi River Camp, een zeer compacte soft top Zambezi, ook met de automatische voortent, en met de uitstraling van de Aart Kok Kariba.
Die specifieke uitstraling van de Kariba tenttrailer spreekt vooral veel tentkampeerders aan. De Zambezi River Camp is verkrijgbaar met een kookeiland of de uitschuifbare keuken.
kampeerzaken.nlDe Zambezi Uitschuifkeuken is dus al eerder besproken. Voor wie liever in de voortent kookt, biedt Aart Kok de Zambezi met een uitschuifbare laadvloer, waarop een complete keukenunit geplaatst kan worden. Door een ingenieus liftsysteem wordt een werkblad op stahoogte gecreëerd. In combinatie met het disseleiland met water, gas en koeling kun je alle culinaire uitdagingen aan.
Meer info op www.aartkok.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel