Nieuwe ‘Urban’ outdoorkleding van Haglöfs

Häglofs 19 FOURTEEN

Nieuwe collectie ‘Urban’ buitensportkleding van Häglofs

ALMERE – Outdoorspecialist Haglöfs introduceert een nieuwe lijn outdoorkleding die je ook als vrijetijdskleding kunt dragen. Deze nieuwe 19FOURTEEN kleding moet ook de meer ‘Urban’ georiënteerde mensen aanspreken.

Dit nieuwe Haglöfs Lifestyle concept bestaat uit kleding, schoenen en rugzak die je elke dag zou kunnen dragen en gebruiken.

Haglöfs maakte bij de ontwikkeling van de nieuwe 19FOURTEEN producten niet alleen gebruik van haar eigen jarenlange ervaring en vakmanschap maar ook van de expertise die het bedrijf heeft opgedaan op het gebied van moderne materialen, technische functionaliteiten en geavanceerde constructies.

De nieuwe collectie bestaat uit producten voor hen die er een actieve levensstijl, in zowel de stad als de natuur, op na houden. Ook in deze nieuwe collectie zien we het pure, eenvoudige ontwerp terug waar Haglöfs de afgelopen honderd jaar bekend om is geworden. De namen van de producten, de kleuren en de details zijn geïnspireerd door Dalarna, de regio waar Haglöfs ooit is ontstaan. De collectie bestaat deels uit nieuwe, maar ook uit diverse verbeterde producten, zoals onder andere uit het award winnende Lima Jacket. Een duurzaam, winddicht en waterproof shell jack gemaakt van 3-laags Gore-Tex.

Häglofs parkaDe enigszins ongebruikelijk maar daardoor ook heel praktische Floda II Down Parka is de warmste jas van de collectie. Aanvullend is er ook de tijdloze Haglöfs Krylbo schoen. Nieuw is de Ornäs parka, een shell jacket van 3-laags Gore-Tex Soft Shell die is geïnspireerd op een trenchcoat. Het lijkt een klassiek design, maar dan wel gemaakt met de modernste technologie.

Haglöfs Sarna20 rugzakDe splinternieuwe Sarna 20 rugzak is ook typerend voor de nieuwe collectie van Haglöfs.

Het is een rugzak in een heel puur ontwerp, gemaakt van eerlijke materialen, met een comfortabele pasvorm en diverse technische oplossingen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel