Nieuwe urban rugzak van Haglöfs

 Haglöfs Torsang rugzak

Nieuwe urban rugzak van Haglöfs

Als kampeerder of camperaar heb je ongetwijfeld bijna altijd een rugzak mee. Zo’n ding is gewoon handig om al je spulletjes in mee te nemen. Of je nu een boswandeling, stadswandeling of fietstochtje maakt of gewoon naar school of werk moet, een rugzak is echt ideaal.

Daarnaast mag een rugzak tegenwoordig ook gewoon mooi zijn. Rugzakken zijn getransformeerd van ‘handige tas’ tot een waar mode-item. We zien tegenwoordig dan ook steeds mooiere en leukere rugzakken. Daarbij hoeft er op het gebied van gebruiksgemak gelukkig niets te worden ingeleverd.

De nieuwe Torsång rugzak van de Zweedse buitensportspecialist Haglöfs is daar een goed voorbeeld van. Een sterke en mooie rugzak die je bijna overal voor kunt gebruiken. Het is een veelzijdige rugzak die leverbaar is in een aantal mooie kleuren en ook fraaie leren details heeft. Het hoofdcompartiment met rits is lekker ruim en heeft een gepolsterd vak voor je laptop. Twee interne en twee externe ritsvakjes bieden plaats aan een zonnebril of smartphone en andere spullen die je graag bij de hand wilt houden. Het draagcomfort is prima voor elkaar dankzij gepolsterde schouderbanden en een schuimrubberen rugpaneel. Het lederen hengsel maakt deze veelzijdige rugzak helemaal af.

De Haglöfs Torsång is verkrijgbaar bij outdoorzaken en -webshops en heeft een consumentenadviesprijs van € 119,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel