Nieuwe veelzijdige Platform Camper van Go Fast Campers

Platform Camper van Go Fast Campers

Nieuwe veelzijdige Platform Camper van Go Fast Campers

Go Fast Campers, de makers van de in de V.S. heel populaire Superlite daktent, hebben de gloednieuwe Platform Camper geïntroduceerd.

Dit is een slimme combinatie van een daktent en een opbouw voor de laadbak van een pick-up. De opbouw is ontworpen om op de pick-up te laten staan, ook als je niet kampeert. Je kunt de laadruimte van de pick-up dan namelijk nog steeds gebruiken.

In feite is de Platform Camper een opbouw voor een pick-up, die meteen een stevige basis vormt om de daktent op te monteren. De opbouw, die bestaat uit lichtgewicht aluminium panelen, is van alle zijden te openen zodat de laadruimte uitstekend toegankelijk is. Avontuurlijk aangelegde kampeerders kunnen al hun bagage dus kwijt in de afsluitbare laadback van de pick-up en kunnen in de daktent daar bovenop slapen.

En als ze heb niet gebruiken om te kamperen, is de gewoon een stoere, functionele (en grote en zware) auto voor dagelijks gebruik. Je hoeft geen ladder aan de buitenzijde van de camper te plaatsen maar kunt vanuit de laadbak van de pick-up via een luik in de binnentent komen. De daktent biedt ruimte voor twee personen en is gemaakt van stevig, waterdicht ripstop nylon. Dankzij de ramen die je open kunt ritsen heb je niet alleen veel ventilatie maar ook een prachtig uitzicht.

De Platform Camper is beschikbaar in twee maten. Een is geschikt voor ‘small-to-midsize’ pick-ups, de andere is voor de zogenaamde ‘full-sized’. De prijzen liggen rond de 7.000 euro. De Platform Camper is verkrijgbaar voor alle bekende pick-ups van Chevrolet, Ford, Toyota, Nissan, Dodge en Jeep. Op dit moment is de Platform Camper alleen in de V.S. verkrijgbaar.

Like dit artikel
Tweet dit artikel