Nieuwe voorzitter voor de SVR

boerencampingMEERKERK – Jarenlang, om precies te zijn 44 jaar,  was Wim van den Berg het gezicht van de Stichting Vrije Recreatie (SVR), één van de twee Nederlandse organisaties van “boerencampings”. Niet alleen als voorzitter, hij is immers ook de oprichter van de SVR. Afgelopen zomer werd al min of meer duidelijk dat Wim het eigenlijk wel welletjes vond en overwoog om zijn voorzittershamer over te dragen.

Dat is inmiddels gebeurd. De afgelopen maanden passeerden diverse kandidaten de revue, maar het bleek lastig om iemand te vinden die het klappen van de zweep goed kent. De oplossing bleek heel dichtbij te zijn. De nieuwe voorzitter, of beter gezegd: voorzitster, is Corine van Mill – van den Berg. Inderdaad, zij is de dochter van Willem van den Berg. Het moge duidelijk zijn dat het kamperen bij de boer haar min of meer met de paplepel is ingegoten en dat ze haar taak daarom met verve zal volbrengen.

Willem van den Berg is nog niet van plan om achter de geraniums te gaan zitten, hij heeft het verzoek van het bestuur van de SVR besloten om als vicevoorzitter aan te blijven, graag aanvaard. Als eerbetoon werd hem een gouden vicevoorzittershamer overhandigd.

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel