Nieuwe zelfopblazende slaapmat van Sea to Summit

Sea to Summit Camp Plus slaapmat

Nieuwe zelfopblazende slaapmat van Sea to Summit

De nieuwe Sea to Summit Camp Plus zelfopblazende slaapmat is volgens de fabrikant een robuuste, lichtgewicht slaapmat die geschikt is voor gebruik in vier seizoenen.

De Camp Plus slaapmat heeft namelijk prima isolerende eigenschappen die de kou van de grond goed tegenhouden. Daardoor heb je het met deze slaapmat, mits de slaapzak ook genoeg isoleert, ook ’s winters lekker warm.

Comfortabel en lekker warm

Bovendien biedt de nieuwe slaapmat voor een lichtgewicht slaapmatje ook behoorlijk veel slaapcomfort. De nieuwe Campmat Plus slaapmat van Sea to Summit is opgeblazen namelijk maar liefst 7,5 cm dik. Daarmee combineert de slaapmat een comfortabele vering met een uitstekende isolatiewaarde (R: 4,3). Door het kleine pakformaat kun je de slaapmat ook gemakkelijk meenemen in de rugzak of op de fiets. Sea to Summit heeft extra robuuste materialen voor de nieuwe slaapmat geselecteerd. De 75D-stof kan tegen een stootje zodat kampeerders niet bang hoeven te zijn dat de mat kapot gaat door een ruwe ondergrond of springende kinderen.

Razendsnel opgeblazen

De nieuwe Sea to Summit slaapmat is voorzien van een multifunctioneel, high-flow-rate-ventiel. Hierdoor is de slaapmat heel snel opgeblazen. Voor een optimaal comfort kan via het ventiel de hoeveelheid lucht in de mat nauwkeurig worden bijgeblazen. Door de handige eenrichtingsdeflatie bevat de slaapmat bij het oprollen nagenoeg geen lucht meer zodat hij lekker plat is. Dat maakt het compact opbergen een stuk makkelijker.

Pillow-Lock

Veel kampeerders vinden het vervelend als het hoofdkussen door de gladde materialen steeds van de slaapmat afschuift. Daarom heeft Sea to Summit de nieuwe Camp Plus ook een Pillow-Lock-systeem gegeven. Hiermee kun je een kussen aan de slaapmat bevestigen.

De Sea to Summit Camp Plus slaapmat is te koop bij de gespecialiseerde kampeer- en outdoorwinkels en diverse webshops. Hij is verkrijgbaar in een rechthoekig of afgerond model en in de maten regular en large. Consumentenadviesprijs vanaf € 99,95, een reparatiekit en opbergzak zijn inbegrepen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel