Karsten Nieuwjaarswandeltocht

kampeerzaken.nlKarsten Tenten & Outdoor, kampeer- en wandelspecialist in het Noord-Hollandse Zwaag, organiseert voor de derde keer de Karsten Nieuwjaarswandeltocht. Op zaterdag 6 januari kunt u ’s morgens bij Karsten Tenten & Outdoor dus sportief het nieuwe jaar inluiden. Deze Nieuwjaarswandeltocht leidt u door het prachtige West-Friese landschap en begint en eindigt bij de winkel van Karsten Tenten & Outdoor aan de Factorij 9 te Zwaag.
 U kunt tussen 08:30 en 12:00 uur van start gaan. Aangezien de interesse voor deze wandeling vorig jaar zeer groot was adviseren wij u om op tijd aanwezig te zijn.
Tijdens de wandeling komt u onderweg langs verschillende verfrissingsposten en toiletten. Bij terugkomst in Zwaag wordt u gastvrij ontvangen en kunt u genieten van heerlijke winterse versnaperingen. De lengte van de tocht kunt u zelf bepalen door te kiezen uit een tocht van 5 km, 15 km of 25 km. Deze drie afstanden geven zowel beginners als gevorderden de mogelijkheid om de route uit te lopen en zijn ook zeer geschikt voor Nordic Walking.
De kosten voor deze wandeldag bedragen € 3,- per persoon, inclusief een herinnering voor het uitlopen van de tocht. Vooraf inschrijven is dit keer niet nodig. De medewerkers van Karsten vertrouwen net als voorgaande jaren op uw komst. Heeft u vragen dan kunt u bellen naar 0229-237199 of even kijken op www.karstententen.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel