Nigor Morningbird lichtgewicht vouwstoel

Nigor Morningbird lichtgewicht vouwstoel

Nigor Morningbird lichtgewicht vouwstoel

De Morningbird van Nigor behoort tot de lichtste vouwstoelen die er op de markt verkrijgbaar zijn. Hij weegt dan ook maar 930 gram.

Je kunt hem in tal van kleuren krijgen. Het RX Eco-Duraluminium aluminium frame, dat op milieuvriendelijke wijze is vervaardigd, is dan uitgevoerd in een bijpassende kleur zoals zilver, zwart, brons of oranje.

Bovendien is het frame werd gemaakt van een Eco-Duralumin aluminium legering met milieuvriendelijk eco-magnesium zonder het gebruik van giftige stoffen. In combinatie met de robuuste 600D stof zorgt het sterke aluminium frame voor een sterke en duurzame stoel met een maximum laadvermogen van 145kg.

De stoel is niet alleen sterk en duurzaam, maar ook eenvoudig in gebruik. Je kunt het frame heel eenvoudig in elkaar zetten. Ook zit hij lekker comfortabel. Het ruime zitvlak van 50 x 47 centimeter en de zithoogte van 36 centimeter zorgen voor een verrassend zitcomfort. Als je de stoel niet gebruikt kun je hem opbergen in de bijgeleverde opbergzak. Ingepakt meet de stoel 45 x 10 x 10cm.

Je kunt de Nigor Morningbird bestellen bij verschillende kampeerspecialisten en buitensportzaken en heeft een adviesprijs van € 99,95.

Like dit artikel
Tweet dit artikel