NKC Camper Experience 2016

NKC Camper Experience 2016

Morgen begint de NKC Camper Experience 2016

ZANDVOORT – De NKC is al een hele tijd bezig met de voorbereidingen voor de NKC Camper Experience 2016. Morgen en komend weekend is het zover, dat vindt het leukste camperevenement van Europa plaats op Circuit Park Zandvoort.

Op 22, 23 en 24 april 2016 vindt hét grote camperfestijn plaats. De NKC Camper Experience is niet alleen een evenement voor doorgewinterde, ervaren camperaars maar ook voor mensen die nog van alles te weten willen komen over het camperen en alles wat er bij hoort. .

Tijdens de NKC Camper Experience vinden er allerlei leuke activiteiten en workshops plaats, die deels ook heel leerzaam en nuttig zijn. Zo kunnen de bezoekers bijvoorbeeld meedoen met het volgende:

  • Een noodstop maken met een camper
  • Met de camper op de gladde baan van de antislipschool
  • Workshop ‘Hond mee op vakantie’ van hondentrainer Martin Gaus
  • Met een stoere 4×4 over ruig terrein
  • Rondneuzen tussen de nieuwste campergadgets

Camperaars die een weekendarrangement hebben geboekt, kunnen morgenochtend om 9.00 uur al op het circuit terecht. Zij mogen hun eigen camper dan daadwerkelijk op het racecircuit rijden. Ze rijden dan langs de pits en natuurlijk ook de finish, waar alle campers op de foto gaan.

De NKC heeft in Circuit Park Zandvoort een prachtige plek gevonden voor dit evenement. De deelnemers van de NKC Camper Experience verblijven de komende dagen in het mooie duingebied bij Zandvoort, vlak aan zee. Na al het vermaak overdag kunnen ze er ook overnachten en hebben ze zo dus alle gelegenheid om andere camperaars te ontmoeten en onder de luifel alle ervaringen uit te wisselen.

Meer informatie kun je vinden op www.nce16.nl.

© foto: NKC

Like dit artikel
Tweet dit artikel