NKC Camper Experience 2016 gaat definitief door

NKC Camper Experience

NKC Camper Experience, vrijdag 22 t/m zondag 24 april 2016

ZANDVOORT – Al eerder konden we melden dat de NKC voornemens was om volgend jaar weer een NKC Camper Experience te organiseren. Als locatie werd toen het circuit van Zandvoort genoemd.

Welnu, dit is definitief, er komt in 2016 een NKC Camper Experience en die wordt zoals verwacht inderdaad georganiseerd op het circuit van Zandvoort.

Circuit Park Zandvoort is volgend jaar dus de plek waar de NKC Camper Experience plaats gaat vinden, en wel van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april. De kaartverkoop is sinds eerder deze week ook van start gegaan dus iedereen die iets met camperen heeft kan elkaar komend voorjaar in Zandvoort ontmoeten op dit camperfestijn.

Behalve alle gelegenheid voor de nodige gezelligheid kan het gas er ook flink op. Men kan dat weekend met de camper het circuit op, door de Tarzanbocht op het circuit, slippen op het terrein van Slotemakers, parcoursrijden in de duinen of gewoon een proefritje maken, wat je maar wilt.

Er is natuurlijk ook het nodige te zien, zoals oude pareltjes bij de oldtimershow, optredens van het straattheater en muziekbandjes en diverse stands met interessante accessoires en gadgets die van pas komen bij het reizen met de camper. Verder vindt de bezoeker er campers in diverse smaken: nieuw en gebruikt, alle soorten en maten. Wie nog twijfelt over wat voor een camper de ideale match is, kan dit weekend uitgebreid kijken en vergelijken.

Overnachten met de camper is mogelijk en qua locatie is er volop keus. Zo zijn er plekken in het epicentrum van het evenement bij de Tarzanbocht of wat verder van het terrein gelegen bij de duinen of aan de boulevard. Wie het hele weekend wil meemaken, betaalt afhankelijk van de plaats waar de camper staat € 129,- tot € 165,- voor een equipe met twee personen. Op vierhonderd plaatsen is elektriciteit beschikbaar, voor € 55,- voor het hele evenement. Dagbezoekers betalen € 15,- per persoon aan de kassa en € 9,50 in de voorverkoop, voor NKC-leden is de toegang € 8,- in de voorverkoop. Kaarten zijn online te bestellen. Betaling verloopt via iDEAL, Belgische bezoekers betalen via Mister Cash.

Voor meer informatie over het evenement en tickets: zie www.nce16.nl.

Bron en foto: NKC.

Like dit artikel
Tweet dit artikel