NKC organiseert in 2016 mogelijk weer een Camper Experience

NKC Camper Experience 2016.

NKC Camper Experience 2016 in Zandvoort?

SOESTERBERG – In navolging van de succesvolle Camper Experience die de NKC (Nederlandse Kampeerauto Club) in 2011 in Assen organiseerde, wil de NKC in 2016 opnieuw een Camper Experience op poten zetten.

De ledenraad van de NKC was afgelopen zaterdag enthousiast over dit voornemen en gaf dan ook groen licht voor verdere voorbereidingen. Het is nog niet helemaal definitief of het evenement daadwerkelijk doorgaat, daar wordt nog vóór de komende zomer over beslist.

Bij de NKC sluimerde de wens om nog een keer zo’n fantastisch evenement als in 2011 in Assen te kunnen organiseren, al een tijdje. Daarom zijn de mogelijkheden daarvoor het afgelopen jaar geïnventariseerd door het management van de NKC. Het circuit van Zandvoort kwam daarbij als meest ideale locatie uit de bus, en de tweede helft van april 2016 leek de meest geschikte periode te zijn.

Als het evenement inderdaad doorgang kan vinden, wil men er drie dagen lang inspiratie, informatie en interactie bieden aan iedereen die belangstelling heeft voor camperen.

Tijdens de NKC Camper Experience 2016 zijn zowel leden als niet-leden welkom. Men heeft camperplaatsen voor de weekendbezoekers gepland op het circuit. Ook komt er dan gelegenheid om te rijden, te testen en te slippen op en om het circuit. Uiteraard staan er nog veel meer activiteiten en workshops op het programma. van de NKC Camper Experience 2016.​

Like dit artikel
Tweet dit artikel