Open Tentdagen NTKC

kampeerzaken.nlDe Nederlandse Toeristen Kampeerclub oftewel NTKC, een inmiddels bijna 100 jaar oude vrijwilligersorganisatie, houdt in het weekend van 12 en 13 juni weer de jaarlijks terugkerende  ‘open tentdagen’.

 

Doel van de open tentdagen is te laten zien, hoe leuk tentkamperen is in Nederland en hoe mooi de 21 terreinen van de club zijn. Iedereen die meer van deze bijzondere club van kampeerders wil weten, is van harte welkom.

 

Als actieve en sportieve kampeerclub heeft de NTKC inmiddels ruim 10.000 leden. De  ‘open tentdagen‘ worden dit jaar gehouden op kampeerterrein Het Groene Hart in Hazerswoude.


 

Toenemende belangstelling voor kamperen in de natuur

Ook bij de NTKC merkt men een toenemende belangstelling voor het kamperen in Nederland. Vorig jaar steeg, tegen de toen vrijwel algemene trend in, zelfs het aantal overnachtingen op de 21 terreinen in Nederland, die alle óf aan de kust óf in mooie natuurgebieden, nabij hei, bos en fiets- en wandelpaden liggen. Vrijwel alle terreinen hebben een was- en toiletruimte met een warme douche.

Ook proefkamperen mogelijk

Men kan tijdens het weekend van de  ‘open tentdagen’ ook proefkamperen, om bijvoorbeeld de nieuw aangeschafte tent uit te proberen of om met de NTKC kennis te maken.

 

Op de open tentdagen van de NTKC is men van 10 tot 17 uur welkom op kampeerterrein Het Groene Hart in Hazerswoude. Kampeerterrein kampeerterrein Het Groene Hart ligt aan de Voorweg, tussen Hazerswoude-dorp en Boskoop. De ingang van het terrein, waar u ook kunt parkeren, wordt tijdens het proefweekend aangegeven met vlaggen en een spandoek. Als u na het parkeren de borden te volt komt u vanzelf bij de tenten, waar ook het NKTC promotieteam aanwezig is.

Like dit artikel
Tweet dit artikel