Nóg een verkiezing voor de Caravan van het Jaar

Nóg een verkiezing voor de Caravan van het Jaar

Nóg een verkiezing voor de Caravan van het Jaar

Ook het tijdschrift Caravannen! organiseert een verkiezing voor de Caravan van het Jaar. Qua naam is de verkiezing niet echt origineel, maar dat zijn de categorieën weer wél.

Caravannen! heeft namelijk drie categorieën bedacht, waarin de caravans zijn genomineerd. En dat maakt deze verkiezing weer heel anders dan de gelijknamige verkiezing van de ANWB, waarbij het gaat om de meest opvallende en innovatieve caravan van dat modeljaar.

Categorieën

Er zijn bij de verkiezing van Caravannen! drie categorieën met ieder drie genomineerden, er zijn in totaal dus negen genomineerden. De caravans zijn in de volgende drie categorieën verdeeld: senior, family en longstay. In de categorie ‘Senior’ zijn de volgende caravans genomineerd: de Eriba Nova Delight 442, de LMC Vivo 580 D en de Hobby Excellent 495 WFB. In de categorie ‘Family’ strijden de Adria Adora 613 PK, LMC Style 493 K en Dethleffs Beduin Scandinavia 590 RK om de winst. De Dethleffs Beduin Scandinavia 590 RK, de Fendt Diamant 560 SF en de Bürstner Averso 525 TS Harmony Line zijn de genomineerden in de categorie ‘Longstay’.

Stemmen

De uiteindelijke winnaars worden gekozen door het publiek, wat via de website caravanvanhetjaar.nl – waar de genomineerde caravans ook uitgebreid worden beschreven – tot 1 november een stem uit kan brengen. De winnaars worden bekendgemaakt in het decembernummer van Caravannen!.

Like dit artikel
Tweet dit artikel