Uitbreiding programma tunneltenten Nomad

kampeerzaken.nlOm de serie tunneltenten, die momenteel bestaat uit de Bantu 4 Air, Bantu 5 Air en Touarec 5 Air, te completeren introduceert Nomad de Dogon 3 Air; een royale tent die voor maximaal 3 mensen ook voor langere duur een prima basis biedt.

 

Dankzij verschillende aanpasbare onderdelen (inritsbare wanden, afzonderlijke slaapgedeelten en verschillende ingangen) kan de ruimte naar eigen inzicht worden ingedeeld. Deze vele mogelijkheden maken deze tunneltent geschikt voor langere vakanties of meerdaagse kampeertrips.


 

Ook de Dogon 3 Air heeft, net als de andere Nomad tunneltenten, groen geanodiseerde DAC-tentstokken en weersbestendige technisch katoenen tentdoek. Optioneel is de Dogon 3 Air leverbaar met een inritsbare grondzeilen, extra luifelstokken en een porch.

kampeerzaken.nlNaast de 2-persoons Sping 2 en Source 2, beide lichtgewicht tenten van sneldrogend polyester en nylon-ripstop materiaal, introduceert Nomad nu ook een uitvoering voor 4 personen – de Source 4. Deze tent lijkt bij uitstek geschikt voor motorrijders.

 

Voor de nieuwe Source 4 wordt door Nomad hetzelfde ventilatie- en stokkensysteem gebruikt dat al succesvol in de Spring 2 en Source 2 is toegepast. Ook voor deze serie tenten wordt het bekende DAC stokkensysteem gebruikt.

 

(klik op de foto’s voor een vergroting/diashow)

Like dit artikel
Tweet dit artikel