Nominaties voor de KCK Kampeer Award zijn bekend

KCK Kampeeraward 2017

De genomineerde producten voor de KCK Kampeeraward 2017

UTRECHT – Op 12 oktober wordt de winnaar van de KCK Kampeer Award bekendgemaakt op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. De jury van de KCK kent deze award ieder jaar toe aan de beste kampeeraccessoires die dat jaar op de markt zijn verschenen.

De inzendingen worden door de jury op diverse aspecten beoordeeld, zoals de gebruikte materialen, de prijs/kwaliteitsverhouding, het design, de mate van innovatie en last but not least het gebruiksgemak.

De uit te reiken awards zijn ingedeeld in verschillende categorieën. Inmiddels zijn de genomineerden bekend. Voor de leveranciers daarvan breken nu dus spannende dagen aan. Onderstaand de genomineerde producten:

Categorie 1 – Caravan- en camperaccessoires

Waeco Perfectview VT 100WiFi
Een achteruitrijcamera waarbij je de beelden van de camera van de draadloos kunt zien op de smartphone of tablet, waardoor deze camera ook op caravans kan worden gebruikt.

Mobil-Safe Camperkluis
Een robuuste stalen kluis, geheel op maat gemaakt om in te bouwen in de voorportieren van campers die op basis van een van Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer (vanaf 2006) worden gebouwd.

Categorie 2 – Kampeermeubels, verlichting en kookgerei

Rubytec Bulb
Een subtiel vormgegeven, oplaadbaar ledlampje. De lichtsterkte is instelbaar en het vaste USB laadsnoer kun je ook gebruiken om het lampje op te hangen.

Crespo AP-237 Air Deluxe
Een standenstoel waarbij de kussens waterdoorlatend zijn uitgevoerd. De stoel is in opgevouwen toestand heel compact.

Categorie 3 – Kampeerartikelen

Rubytec Shira Vacuum Cool Drink Bottle
Achter deze lange naam schuilt een isoleerfles. De fles is licht van gewicht, heeft een binnen- en buitenwand uit roestvaststaal, het isolerende vermogen is extra hoog door de vacuüm techniek.

Nomad Athos 410
Een lichtgewicht mummieslaapzak met handige details, en een vulling van dons en hollow fiber.

Like dit artikel
Tweet dit artikel