Nominaties voor verkiezing “RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2016” zijn bekend

Nominaties RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2016

Op 23 november wordt bekend welk bedrijf het “RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2016” is.

DRIEBERGEN – De RECRON heeft in de zomer van 2014 de publieksprijs “RECRON Kampeer- en Bungalowbedrijf” gelanceerd. Deze publieksprijs wordt sindsdien ieder jaar uitgereikt.

Alle gasten van bij de RECRON aangesloten campings en bungalowbedrijven kunnen voor deze prijs stemmen op hun favoriete recreatiebedrijf. De stembus voor de verkiezing van dit jaar werd op 15 oktober gesloten. Medio vorige week werden de vijf landelijke nominaties zijn bekendgemaakt.

De genomineerden voor dit jaar zijn, in geheel willekeurige volgorde:

  • Camping De Helfterkamp in Vaassen, Gelderland
  • Recreatiepark Samoza in Vierhouten, Gelderland
  • Recreatiecentrum De Paalberg in Ermelo, Gelderland
  • Camping Zonneweelde in Nieuwvliet, Zeeland
  • Recreatiecentrum Besthmenerberg in Ommen, Overijssel

Gasten van de verschillende bedrijven hebben gestemd, maar daarnaast ook hun mening gegeven over de gastvrijheid, de (horeca)voorzieningen, de hygiëne en de omgeving/activiteiten en tips van het bedrijf. Deze ervaringen van gasten worden meegewogen en later uiteraard ook met de genomineerden gedeeld.

De gasten van de verschillende bedrijven hebben niet alleen gestemd over wat zij het beste recreatiebedrijf vonden. Ook konden zij hun mening geven over zaken als de toeristische en recreatieve mogelijkheden in de omgeving alsmede de tips die zij van het recreatiebedrijf kregen. Uiteraard konden ze ook hun mening delen over aspecten als hygiëne, voorzieningen, horeca en gastvrijheid. Omdat de prijs ook tot doel heeft om het kwaliteitsniveau van de recreatiebedrijven nog verder te verhogen, worden de ervaringen van de gasten ook met de genomineerde recreatiebedrijven gedeeld.

Op woensdag 23 november, tijdens de Algemene Ledenvergadering van RECRON, zal de winnaar bekend worden gemaakt en wordt één van deze vijf bedrijven uitgeroepen tot winnaar van de publieksprijs ‘RECRON Kampeer- en/of Bungalowbedrijf 2016’.

Like dit artikel
Tweet dit artikel