Nooit meer haringen timmeren dankzij de Spax Campingschroef

Nooit meer haringen timmeren dankzij de Spax Campingschroef

Nooit meer haringen timmeren dankzij de Spax Campingschroef

Een van de grootste ergernissen voor kampeerders is het in de grond timmeren van tentharingen en -pennen. Vooral bij een harde ondergrond kan dit behoorlijk wat moeite kosten.

Ook het naderhand uit de grond halen valt soms vies tegen. Daarom heeft Spax, een van de grootste producenten van bevestigingsmaterialen, de Spax Campingschroef op de markt gebracht.

Gewoon met de schroefboormachine

Deze hoef je niet meer in de grond te slaan. Je draait hem eenvoudig de grond in met behulp van de schroefboormachine. Op die manier kan de nieuwe Spax Campingschroef snel en eenvoudig in de grond worden verankerd. Hij biedt prima houvast, ook in een harde ondergrond. Ook boomwortels vormen geen beletsel. Of hij ook in een hele zachte ondergrond zoals zand voldoende houvast biedt, is wel twijfelachtig.

Nooit meer tenen stoten

Een ander voordeel van de weerbestendige schroef is dat hij nauwelijks uitsteekt. Hij heeft een vlakke kop waar je je niet aan kunt bezeren. Het uitermate pijnlijke stoten van de tenen behoort hierdoor tot de verleden tijd. Dit maakt de kampeervakantie een stuk veiliger.

Complete set

De nieuwe Spax-tentschroef wordt geleverd in een set van 18 schroeven, te weten 12 stuks van 220 x 8 mm en 6 stuks van 160 x 6 mm. Ze zijn voorzien van ringen voor een betere houvast en worden geleverd inclusief bijpassende T30 en T49 T-Star schroefbits. De winkelprijs van de set zal rond de 30 euro liggen. We hebben ze overigens nog niet bij de Nederlandse vakhandel kunnen vinden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel