Nooit meer vallen over scheerlijnen

glow_e

De Glow-E

Iedere kampeerder is het wel eens overkomen: in het donker over de scheerlijnen van je tent struikelen of zelfs over de tent van je buurman. Niet fijn en soms zelfs ronduit pijnlijk.

Gloweco, fabrikant van (duurzame) glow-in-the-dark-producten, komt met de oplossing voor dit struikelprobleem: de Glow-E. Dit is een kunststof plaatje dat eenvoudig over de scheerlijn van je tent geschoven kan worden.

Doordat er in het kunststof zogeheten glow-in-the-dark pigmenten zijn verwerkt, laadt de Glow-E overdag op in het licht en zendt dit licht ’s nachts weer uit, tot wel zes uur lang. Ook wanneer je geen zaklamp gebruikt, licht de Glow-E dus op.

Het resultaat is dat  in het donker altijd kunt zien waar de scheerlijnen lopen, waardoor jij of andere kampeerders hier niet meer over struikelen. Adviesprijs per stuk: 5,95 euro.

Wil je dat de scheerlijnen zelf ook goed zichtbaar zijn in het donker? Dat is ook mogelijk: de nieuwe scheerlijnen van Umefa lichten op in het donker, doordat er een reflecterende draad mee gesponnen is. Wanneer je er met een zaklamp op schijnt, zijn ze dus goed te zien.

De scheerlijn is leverbaar in lengtes van 3 en 4 meter, compleet met aluminium driegatsspanner. Verpakt en verkocht per drie. Adviesprijs is 8,95 euro.

Voor meer informatie en bestellen:
Umefa webshop, Glow-E

Like dit artikel
Tweet dit artikel