Noord-Holland zet camperplaatsen op de kaart

camperkaart Noord-Holland

Kaart met info voor camperaars in Noord-Holland

ALKMAAR – De provincie Noord-Holland biedt naast een tal van bezienswaardigheden natuurlijk ook prachtige stranden, duinen, bollenvelden en het nodige natuurschoon, en verder ook veel leuke en pittoreske dorpen, stadjes en steden.

Om camperaars aan wat meer informatie met betrekking de mogelijkheden voor een campervakantie in Noord-Holland Noord te helpen is er een speciale website gemaakt waar je ook een kaart met camperlocaties en toeristische informatie kunt downloaden.

Op de website www.nhvoorcampers.nl tref je niet alleen de nodige informatie maar ook diverse handige links om een verblijf met de camper in het noordelijk deel van Noord-Holland nog prettiger te maken. Je vindt er naast de nodige toeristische informatie ook links naar diverse routes en evenementen. De hoeveelheid informatie is nu nog vrij beperkt maar zal ongetwijfeld nog worden uitgebreid.

Verder kun je er dus ook een recente kaart (zie foto) met camperlocaties en tips downloaden. Die kaart is overigens ook verkrijgbaar bij alle VVV’s in Noord-Holland Noord. De kaart vermeldt bij de overnachtingsplekken niet alleen specifieke camperplaatsen maar ook campervriendelijke campings.

Like dit artikel
Tweet dit artikel