Noorderzon Campers en HolidayOnWheels camperverhuur samen verder als Noorderzon Campers

Haye Nicolaij en Geert van Erp samen verder als  Noorderzon Campers

Haye Nicolaij en Geert van Erp samen verder als Noorderzon Campers

WOLVEGA – Per 1 januari 2015 zijn Noorderzon Campers uit Oosterwolde en HolidayOnWheels camperverhuur uit Vledderveen als één bedrijf verder gegaan, en wel onder de naam Noorderzon Campers.

De locaties van beide bedrijven waren te klein om als gezamenlijke bedrijfshuisvesting, zodat er ook een nieuw pand is betrokken aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega.

Camperverhuur en verhuurbemiddeling

De afgelopen tijd is de markt voor camperverhuur  flink gegroeid, beide bedrijven hebben hier flink van geprofiteerd. Het totale aanbod van huurcampers van beide bedrijven gezamenlijk is afgelopen jaar daarom gegroeid naar 82 campers. De verwachting is dat de campervloot komend seizoen uit meer dan 100 campers zal bestaan.

Het aanbod van huurcampers is mede gegroeid doordat meer en meer campereigenaren gebruik maken van de verhuurbemiddelingsservice van Noorderzon Campers. Eigenaar Haye Nicolaij: ‘De kosten voor een camper zijn toch redelijk hoog in vergelijking met het gebruik ervan. Door de camper via ons te verhuren, kun je op z’n minst de kosten voor een camper terugverdienen’.

Camperverkoop
Na het verhuurseizoen komen vrijwel alle huurcampers te koop. Dit is om de huurvloot jong te houden. Volgens Geert van Erp van HolidayOnWheels is dit een bewuste keus: ‘We hebben gekozen om alleen maar jonge, nette campers te verhuren. Mensen willen gewoon een probleemloze vakantie’.

Openingsfeest
Op zaterdag 10 januari 2015 wordt de fusie en verhuizing gevierd tijdens een groots openingsfeest. Geert en Haye nodigen iedereen uit: “Tussen 10.00 en 17.00 uur is iedereen van harte welkom om een kopje koffie te drinken en ons prachtige, nieuwe bedrijfspand te bewonderen.” Noorderzon Campers heeft op dit moment zo’n 25 campers te koop. ‘En die kunnen we nu prachtig tonen in onze showroom en ruime buitenterrein aan de Smalle Weegbree in Wolvega’, aldus Haye, ‘Dit is echt een enorme vooruitgang ten opzichte van onze vorige locaties in Oosterwolde en Vledderveen’. Uiteraard kunnen er dan veel campers worden bezichtigd en is veel informatie te verkrijgen over het huren, verhuren en/of kopen van een camper.

Like dit artikel
Tweet dit artikel