The North Face HyperAir GTX Jacket is meest ademende jack ooit

HyperAir GTX Jacket The North FaceZOETERMEER – Getest en goed bevonden door de ultrarunners van The North Face, dit jack dat is bedoeld om je ook tegen de meest barre weersomstandigheden te beschermen.

Het nieuwe HyperAir GTX jack is gegarandeerd water- en winddicht, en bovenal extreem goed ademend Dat zijn de eigenschappen van  The North Face HyperAir GTX Jacket in een notendop.

Het HyperAir GTX Jacket ademt zelfs zo goed, dat is het best ademende jack is dat The North Face ooit heeft gemaakt. Dat maakt het jack extra prettig om te dragen. Je hebt veel minder last van condens en zweet in zo’n jack als je je een beetje inspant, waardoor je een stuk droger blijft en je frisser voelt.

Uiteraard is het jack ook volledig winddicht en waterdicht. Omdat het HyperAir GTX in hoge mate waterdicht is,  beschermt het je uitstekend tegen regen tijdens het wandelen, fietsen of hardlopen. Verder is het materiaal stil. Dat klinkt misschien wat vreemd, maar iedereen die wel eens lange tijd in de regen heeft (hard)gelopen met een flink ritselend jack, zal het op prijs stellen dat het HyperAir GTX materiaal niet of nauwelijks kraakt, ritselt of knispert.

Het nieuwe HyperAir GTX Jacket zal komend voorjaar in de Nederlandse buitensportzaken beschikbaar zijn.

Like dit artikel
Tweet dit artikel