Noviteiten Dethleffs op CMT Stuttgart

kampeerzaken.nlDethleffs presenteert op de CMT in Stuttgart, de voorjaarsbeurs van de Duitse kampeerbranche een aantal noviteiten. Bij de caravans zal de Dethleffs Pacific als een nieuw actiemodel in het voorjaar op de markt worden gebracht, met een nieuw, in maritieme stijl uitgevoerd design aan de binnen- en buitenzijde.

 

De Dethleffs Pacific zal in drie indelingen in worden geleverd, voor zowel 2 personen als een familie.


 

Bij de campers introduceert Dethleffs een aanvulling in de afgelopen zomer geïntroduceerde Globe4 serie. Deze klassieke gezinsindeling met stapelbedden achterin, die in een semi-integraal camper alleen mogelijk is dankzij het innovatieve hefbed, breidt het aantal modellen in de Globe4 serie uit tot 5.

 

Verder laat Dethleffs een studiemodel zien, dat in samenwerking met televisiester Till Demtrøder is ontwikkeld. Deze Cross Country is gebaseerd op de succesvolle Globe4 6471-4 en laat vooral op het gebeid van design veel nieuws zien. Als enthousiast sporter wilde Demtrøder een nieuwe stijl ontwikkelen, die elegantie met sportief buitenleven combineert. „De Dethleffs Cross Country is een zeer persoonlijke weergave van mijn levensstijl”, volgens de acteur.

Deze levensstijl komt niet alleen tot uitdrukking door de toepassing van natuurlijke materialen, maar ook door bijpassend toebehoren zoals een lier en rijplaten waarmee duidelijk de door de acteur beoogde gebruiksmogelijkheden naar voren komen. Tenslotte moet de camper niet alleen als zijn mobiele onderkomen op de filmset dienen, maar wordt de camper ook gebruikt bij de vele paardensportevenementen waar de acteur regelmatig aan deelneemt. De camper is daarom aan de buitenzijde ook geheel in deze stijl van de paardensport uitgevoerd en past helemaal bij de Humbaur Maximus paardentrailer van Demtrøder.

Like dit artikel
Tweet dit artikel