Nu verkrijgbaar: de Facile-en-Route Campergids Europa 2024

Facile-en-Route Campergids Europa 2024

Nu verkrijgbaar: de Facile-en-Route Campergids Europa 2024

Facile Media, al meer dan een kwart eeuw een van de toonaangevende uitgevers op het gebied van camperreisgidsen, heeft zojuist de 27ste editie van hun befaamde Facile-en-Route Campergids Europa uitgebracht.

Deze editie, uitgebracht voor het reisseizoen van 2024, belooft een essentieel hulpmiddel te zijn voor zowel beginnende als ervaren Europese camperaars. En, met het oog op de cadeautjestijd, is het wel zo prettig dat deze campergids nog vóór 5 december verkrijgbaar is.

Eerdere edities

Terugblikkend op de vorige edities, zoals die van 2022, is de evolutie van de gids duidelijk zichtbaar. De 25e editie markeerde de uitbreiding van de gids met camperplaatsen in de Baltische staten, terwijl de gids van 2021 in zowel één als drie delen beschikbaar was, om zo aan de uiteenlopende voorkeuren van de gebruikers te voldoen. In 2020 werd de gids opgesplitst in drie delen, een strategische zet die weerspiegelt hoe Facile Media inspeelt op de behoeften van camperaars.

Facile-en-Route Campergids Europa 2024

De nieuwste editie van 2024 bouwt voort op deze rijke geschiedenis. Met een handzamer formaat is de gids nog makkelijker mee te nemen op reis. De gids bevat uitgebreide informatie over 8.491 zorgvuldig geselecteerde camperplaatsen in 30 Europese landen, waardoor het plannen van een camperreis door Europa een stuk eenvoudiger wordt. Elke vermelde camperplaats is geïnspecteerd door ervaren reisconsulenten en gedetailleerd beschreven met foto’s, symbolen en GPS-coördinaten, zodat de gebruiker gemakkelijk een plaats kan vinden die aan zijn of haar wensen voldoet.

Camperstop-App

Bij de aanschaf van de gids ontvangen kopers ook een gratis jaarlicentie voor de Camperstop-App, wat hen toegang geeft tot informatie over alle camperplaatsen in Europa, die ook in de gids staan. Deze digitale toevoeging maakt de gids niet alleen completer, maar biedt ook de flexibiliteit om onderweg actuele informatie te raadplegen.

Facile Media heeft ook een bijbehorende website, Camperstop.com, die samen met de app een uitgebreide bron van informatie vormt. Deze digitale platforms zijn verrijkt met nuttige informatie over wettelijke voorschriften, toeristische tips en inspiratie voor elke regio.

Nu in de winkel

Het voortdurende succes van de Facile-en-Route Campergids illustreert niet alleen de aanhoudende populariteit van camperreizen maar ook de behoefte aan kwalitatieve en betrouwbare reisinformatie. Ook als die nog ‘ouderwets’ gedrukt is.

De Facile-en-Route Campergids Europa 2024, met een omvang van 768 pagina’s, is te koop voor €26,95 bij diverse verkooppunten, waaronder Bol.com, ANWB-winkels en Camperreiswinkel.nl. Deze editie, een must-have voor elke avontuurlijke camperaar, blijft trouw aan zijn reputatie van betrouwbaarheid en uitgebreide dekking, waardoor het een onmisbare reisgenoot is voor iedereen die met een camper Europa wil verkennen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel