Camperlocatie van het jaar 2016: De Nuuverstee in Borger

Camperplaats De Nuuverstee in Borger

De Nuuverstee in Borger is uitgeroepen tot Camperlocatie van het jaar 2016.

BORGER – Camperplaats De Nuuverstee in Borger is door de Nederlandse camperaars uitgeroepen tot de Camperlocatie van het jaar 2016.

De bezoekers vinden de door Wim en Roelie Hulshof gerunde camperplaats een perfecte plek.  Netjes, met uitstekend sanitair, vriendelijke beheerders en in een mooie omgeving.NKC-camperplaatsspecialist Frejo Blaauw heeft Wim en Roelie Hulshof vorige week de bijbehorende oorkonde uitgereikt aan de familie Hulshof.

Hoog gewaardeerd

De winnaar van de verkiezing voor de Beste camperlocatie van het jaar wordt bepaald aan de hand van de hoogste score op Campercontact.com, de door Nederlandse camperaars meest gebruikte website om informatie over camperplaatsen te vinden, te delen en te waarderen. Camperlocatie De Nuuverstee van familie Hulshof in Borger scoorde daar zeer hoog, de camperaars waarderen de locatie met een 9,5. De vriendelijke ontvangst door Wim en Roelie Hulshof wordt erg gewaardeerd door de camperaars, eveneals de mooie omgeving waar je prachtig kunt fietsen..

Inmiddels 1.139 camperlocaties in Nederland

De NKC houdt de verkiezing Camperlocatie van het jaar om de kwaliteit van overnachtingsplaatsen voor camperaars te verbeteren. Er zijn in totaal in Nederland nu 1.139 camperlocaties geregistreerd op Campercontact.com. Deze locaties maakten allemaal evenveel kans op de prijs, ongeacht of het een campervriendelijke camping, gemeentelijke camperplaats of privéterrein betreft. Om kans te maken op deze prijs, dient de camperlocatie in het jaar voorafgaand aan de verkiezing minimaal dertien beoordelingen te hebben gehad op Campercontact.com.

Na een nek-aan-nekrace met Camping Boerderij Wetland en Camperpark Kuikhorne, de winnaar van vorig jaar, koos het publiek camperplaats De Nuuverstee in Borger als winnaar. De sitecode van De Nuuverstee op Campercontact.com is 15158.

Bron: NKC

Like dit artikel
Tweet dit artikel