Obelink wordt dealer Sunlight en Dethleffs campers

Obelink Sunlight en Dethleffs campers

Obelink wordt dealer Sunlight en Dethleffs campers

De importeur van Dethleffs en Sunlight meldt verheugd dat het dealernetwerk van de campers van Dethleffs en Sunlight is versterkt door de samenwerking met Obelink Vrijetijdsmarkt in Winterswijk.

Er wordt op dit moment bij Obelink de laatste hand gelegd aan de nieuwbouw van een fantastische showroom, waarin campers van Dethleffs en Sunlight binnenkort gepresenteerd worden.

Obelink en campers

Het is voor het eerst dat Obelink ook nieuwe campers gaat verkopen. Het in Winterswijk gevestigde kampeerwarenhuis heeft naast tenten, vouwwagens en kampeer- en buitensportmaterialen wel altijd nieuwe caravans in het programma gehad. Momenteel is Obelink dealer van Caravalair, Fendt en Hobby caravans. Daar komen binnenkort dus de campers van Sunlight en Dethleffs bij.

Uitbreiding en herindeling

Met de komst van de nieuwe camperafdeling vond Obelink het tijd voor een herindeling van de andere afdelingen. Naast de campers, vouwwagens en de caravans, worden ook de luifels en voortenten samengevoegd op één afdeling (hal 7.1). De tentenhal heeft er ruimte bijgekregen waardoor er nog meer plek is voor de tenten in de showroom. Deze kun je overigens vinden in hal 3/4/5.

Over Obelink

Obelink is in 1959 opgericht door de heer Jan Obelink. Hij begon zijn bedrijf ooit als eenmanszaak met een kleine winkel. Obelink is inmiddels uitgegroeid tot Europa ́s grootste vrijetijdsmarkt en is dan ook een begrip dat de landgrenzen overschrijdt. Ook nu is Obelink nog steeds een familiebedrijf, waar elke dag met veel passie en enthousiasme de vele klanten welkom worden geheten. Naast een enorm assortiment aan kampeer-, outdoor- en vrijetijdsartikelen, beschikt Obelink over een fraaie showroom met caravans (en binnenkort dus ook campers) en een moderne werkplaats.

Like dit artikel
Tweet dit artikel