Occasion vrijmarkt bij Vervat Rotterdam

kampeerzaken.nlVervat Rotterdam biedt u de mogelijkheid om op vrijdag 30 april en zaterdag 1 mei van 9.00 tot 17.00 uur uw kampeermiddel te verkopen op de jaarlijkse occasion vrijmarkt.

 

Tijdens dit evenement, dat uiteraard plaatsvindt op het terrein van Vervat aan de Stadionweg in Rotterdam, zal Vervat uw kampeermiddel vooraf aan een globale inspectie onderwerpen en u een adviesverkoopprijs geven. Maar als verkoper bent u uiteraard vrij om deze ook zelf te bepalen.

 

Om uw kampeermiddel via de occasion vrijmarkt te koop aan te bieden dient u zich bijtijds aan te melden via info@vervat.nl. De inschrijving is in volgorde van binnenkomst.


 

Verder geldt ‘vol is vol’, er is veel ruimte maar meer als 150 eenheden kan Vervat niet plaatsen. Het minimum is gesteld op 40 stuks. De kosten voor deelname aan de beurs bedragen voor caravans en vouwwagens € 95,- , voor kampeerauto’s € 150,- (ongeacht of u uw kampeermiddel wel of niet verkoopt). Voor de voorwaarden en overige mogelijkheden kunt u contact zoeken met de verkopers van Vervat op tel. 010 – 4970822.

 

Tijdens dit evenement dient u zelf bij uw kampeermiddel aanwezig te zijn, teneinde deze zelf aan te prijzen en uitleg te geven. Indien de eigenaar niet aanwezig kan zijn om de verkoop tot stand te laten komen kan dit ook gedaan worden door de verkopers van Vervat, hier gelden afwijkende voorwaarden voor. Informeer ook hiernaar bij de verkoop van Vervat.

 

Door de centrale ligging en de grote bekendheid van Vervat op de locatie Stadionweg in Rotterdam is de kans dat u uw kampeermiddel daadwerkelijk verkoopt relatief groot. Mocht u de wagen niet verkopen kan deze eventueel onder verkoop bemiddeling blijven staan.

 

Ter plaatse kan geregeld worden:

  • Overschrijven van kenteken en vrijwaren
  • Financieren en/of uitgesteld betalen ( adviseurs zijn aanwezig )
  • Afspraak voor een Bovag onderhoudsbeurt.
  • Afspraak voor een reparatie aan (voor)tent, reparatie afdeling aanwezig.
  • Stallings/bemiddelings mogelijkheden tot de vakantie of langer.

De Vervat-occasionmarkt is uitsluitend voor particulieren en het kenteken van de aangeboden caravan of kampeerauto moet minimaal 3 maanden op uw naam staan.

Like dit artikel
Tweet dit artikel