Occasionspektakel bij De Jong Hillegom

kampeerzaken.nlVan 29 januari tm 5 februari houdt Kampeercentrum De Jong in Hillegom/De Zilk een groots opgezette campers en caravan occasionshow.

 

In de ruime camper showroom van de Jong staan deze dagen vele occasion campers glimmend gepoetst klaar om te worden bewonderd. Ook wordt er extra aandacht gegeven aan de occasion caravans.


 

Op zaterdag 29 en zondag 30 januari staan er namelijk niet alleen occasion caravans bij de nieuwe caravans in de ruime showroom van De Jong, maar is ook het ruim 1200 m² grote Techno Center ingericht als showroom zodat nagenoeg alle occasions verwarmd staan.

 

Tijdens het occasionspektakel is er natuurlijk ook het nodige voordeel te halen. Zo kan men kiezen tussen max. € 750,– extra korting, of nu kopen en zonder rentekosten pas over 18 maanden pas betalen. Behalve occasions staan er uiteraard ook vele nieuwe caravans, campers en vouwwagens, alsmede voortenten en luifels en kan er uiteraard volop geboekt worden voor de verhuur van campers, caravans en vouwwagens.

Like dit artikel
Tweet dit artikel