Oehoe trailer

Oehoe trailer

Oehoe trailer: compact en lichtgewicht onderdak voor sportieve kampeerders

Op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht beleefde de Oehoe trailer zijn première. Een caravan die qua formaat en concept op het eerste gezicht doet denken aan de vooral in Amerika erg populaire Teardrop caravans.

Qua vorm en details zijn de verschillen echter groter. Wat wel overeenkomstig is, is het feit dat de caravan niet meer dan een slaapplek biedt. Slapen doe je binnen, de rest buiten.

Voor sportieve kampeerders

De Oehoe richt zich dan ook op de sportievere kampeerders. De Oehoe is licht. Met een gewicht van slechts 280 kilo kun je hem met nagenoeg iedere auto trekken. Hij is groot genoeg om slaapplaats te bieden aan twee personen. Als je er niet in slaapt is de Oehoe, met een binnenmaat van 260 x 125 x 120 cm, natuurlijk ook ideaal om je bagage in te vervoeren. Beladen mag hij 750 kilo wegen dus er is meer dan voldoende laadvermogen. Wat er niet in past, kan er altijd nog bovenop want de Oehoe wordt standaard met een dakdrager geleverd.

Compact

Oehoe trailerUitwendig meet de Oehoe trailer 335 x 160 x 185 cm. Daarmee komt hij redelijk overeen met de gemiddelde vouwwagen, hij is alleen een stuk hoger. In de Oehoe vinden we een tweepersoonsbed van 200 x 120 cm met lattenbodem. De Oehoe wordt gebouwd met duurzame materialen. Het chassis is gegalvaniseerd en is op een geremde as van Knott gemonteerd. Hij is te koop bij Vouwwagencentrum Noordbergum en heeft een adviesprijs van € 4995,=.

Like dit artikel
Tweet dit artikel