ACSI introduceert offline Camping app

ACSI Camping App

De nieuwe camping app van ACSI

ANDELST – De CampingCard ACSI-app is een nieuwe app van campingspecialist ACSI. Deze app, die een mooie aanvulling op de CampingCard ACSI-gids vormt, is vooral onderweg heel handig bij het selecteren van een geschikte camping omdat men via de GPS locatiebepaling snel kan zoeken naar campings in de directe omgeving.

Offline te gebruiken

Maar men kan ook handmatig een locatie op de kaart aangeven waarna de daar bij gelegen campings worden getoond. Uiteraard is van iedere vermelde camping ook uitgebreide informatie aanwezig. Omdat de app ook offline kan werken heeft de smartphone én tablet geen internetverbinding nodig om een geschikte camping te vinden.

Speciaal voor gebruikers van de ACSI-CampingCard gids

De CampingCard ACSI-app bevat de informatie van alle 2.739 Europese campings uit de CampingCard ACSI-gids, en dus ook deelnemen aan het kortingssysteem voor het laagseizoen. Men kan de campings uitgebreid selecteren aan de hand van 150 voorzieningen (o.a. tarieven, verblijfsperiode, doorreiscampings, zwembad etc.). Ook bevat de app uitgebreid kaart- en fotomateriaal en uitgebreide informatie van iedere camping. Verder kan men campings bij de favorieten op te slaan, en ze bellen of mailen.

Beschikbaarheid

De CampingCard ACSI-app is exclusief verkrijgbaar voor gebruikers van de CampingCard ACSI-gids en ACSI CampingCard & Camplaatsen-gids, geschikt voor smartphones en tablets met het besturingssysteem iOS7 en hoger of Android versie 4 en hoger. De toegang tot de app kost € 3,59. Meer informatie over de app is te vinden op www.campingcard.com/app.

Like dit artikel
Tweet dit artikel