Oktober kampeermaand

Oktober kampeermaand

Hoge inruilprijzen en spectaculaire aanbiedingen bij de dealers

ZOETERMEER – De kampeerbranche gaat na de zeer succesvol verlopen Kampeer & Caravan Jaarbeurs allesbehalve een winterslaap houden.

Om een goede opvolging aan de door de beurs gewekte interesse voor kamperen te geven, is de maand oktober niet alleen uitgeroepen tot kampeermaand maar worden rond de komende herfstvakantie ook de Nationale Dealer Dagen gehouden.

Nationale Dealer Dagen

De Nationale Dealer Dagen worden gehouden in de weekends van 17 en 18 oktober en van 24 en 25 oktober. De deelnemende dealers geven tijdens deze weekends extra hoge inruilprijzen, ook hebben ze een aantal spectaculaire aanbiedingen voor hun klanten.

Caravan weer populair

Zoals eerder in het het nieuws was, is de caravan is weer helemaal hip & happening. Er zijn sinds het begin van dit jaar bijna 10% meer nieuwe caravans verkocht vergeleken met dezelfde periode van vorig jaar. Dat komt niet alleen omdat het weer wat beter gaat met de Nederlandse economie, de caravan is ook begonnen aan een heuse come-back. Ook de camper blijft onverminderd populair. Klik hier voor een overzicht van de dealers die aan de Nationale Dealer dagen meedoen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel