Oktoberfest in de Erwin Hymer World

Oktoberfest 2017 in Erwin Hymer World

Oktoberfest in de Erwin Hymer World

ZOETERMEER – Wie nog nooit in de Erwin Hymer World is geweest maar daar altijd nog een keer naar toe zou willen gaan, heeft begin oktober een feestelijke aanleiding.

Erwin Hymer World is de flagshipstore van Hymer. Alle merken van de Erwin Hymer Group zijn er vertegenwoordigd, van Hymer tot Laika en van Carado tot Eriba. De flagshipstore ligt in Wertheim, even ten westen van Würzburg, en is zo groots opgezet dat veel mensen de indruk krijgen dat ze op een kampeerbeurs rondlopen.

De feestelijke aanleiding is een typisch Duits fenomeen, namelijk het Oktoberfest. Dat is een spektakel waar je uiteraard wel van moet houden. Zo begint het op dinsdag 3 oktober met een worstontbijt en een speciale actieverkoopdag met allerlei aanbiedingen. Die acties zijn er overigens ook tijdens de rest van de week. Ook kunnen de bezoekers een aantal keren per dag deelnemen aan rondleidingen door de high tech werkplaats en zijn er diverse workshops.

Oktoberfest 2017 in Erwin Hymer World Op vrijdag is er een feestelijk avondprogramma gepland.  De bezoekers kunnen dan genieten van de muziek van een van de bekendste Oktoberfestbandjes, de “Die Hessenthaler” op. Ook op zaterdag 7 oktober, de laatste dag van de actieweek, is er een worstontbijt en ’s avonds een feestprogramma, dan treden de Grundlern uit de Spessart op.

De entree voor alle festiviteiten is overigens gratis. Meer informatie kun je vinden op de website van de Erwin Hymer World.

Like dit artikel
Tweet dit artikel