Maak kans op een ballonvaart bij Oktoberfest Rico Recreatie

kampeerzaken.nlRico Recreatie houdt van vrijdag 28 tot en met zondag 30 oktober een heus Oktoberfest aan de Steenkamp 3 in Gieten.

 

Rico Eerenstein van Rico Recreatie: “ De dagen worden korter en kouder met als gevolg heerlijke lange avonden en tijd voor gezelligheid binnen en buiten. Ter introductie van de nieuwe modellen van 2012 hebben we daarom besloten dit jaar groot uit te pakken. Tijdens de showdagen presenteren we ruim 25 nieuwe modellen en 40 occasions en zijn er interessante aanbiedingen en acties van toepassing op caravans en campers die we op voorraad hebben.”


 

Daarnaast zijn er diverse productdemonstraties, zoals van Omnistore luifels en Truma caravan movers. Ook kan men de Peugeut 508 THP, trekauto van het jaar 2011, op het grote showterrein van Rico Recreatie bewonderen, en er ook een proefrit in maken.

 

Verder staan er nieuwste caravanmodellen van Hobby en LMC en kan men korting op een BOVAG-beurt van uw camper of caravan ontvangen.

 

Ballonvaart

Wanneer men tijdens de showdagen een occasion aanschaft, ontvangt men bovendien een cheque voor een najaarsballonvaart voor twee personen.

Oktoberfest

En zoals het een echt Oktoberfest betaamt, kunt u tijdens de showdagen uiteraard ook genieten van gratis drankjes en echte Duitse lekkernijen op het terras bij Rico Recreatie in Gieten. “Wij verwelkomen u graag op vrijdag 28 oktober van 10.00 – 20.00 uur en op zaterdag 29 en zondag 30 oktober van 10.00 tot 17.00 uur”, besluit Rico.

Like dit artikel
Tweet dit artikel